Най-повърхностните зодии: Кои са те?

Те рядко могат да се похвалят с емоционална и интелектуална дълбочина
27 яну 2019 22:15, Теодора Драгоева
26
Най-повърхностните зодии: Кои са те?
Ким Кардашян е зодия Везни, съпругът й Кание Уест - Близнаци; Снимка: Reuters

Да те смятат за повърхностен определено не е комплимент. Така са възприемани най-често хората, които са обсебени от визията си и съответно се вълнуват твърде много от чуждото мнение за себе си. Тези хора сякаш нямат емоционална и интелектуална дълбочина. Те не са толкова надеждни, съпричастни, самопожертвувателни, сериозни, задълбочени и т.н..

Най-често те са материалисти, които се интересуват повече от собствените си удобства и престиж, а не толкова от личностното си израстване и усъвършенстване като човешко същество. Те не се интересуват от духовни, културни и интелектуални ценности, а по-скоро се вълнуват от това колко луксозна е колата им или на каква екзотична почивка ще заминат съвсем скоро.

Факт е, че има няколко зодиакални знаци, които са склони да бъдат по-повърхностни от други. Те са малко по-материалистични по натура, някои от тях са егоцентрични, други си падат си по-клюките, а не по задълбочените разговори. Като цяло за тях стойност имат неща, които всъщност не са толкова съществени и не носят щастие и/или пълноценен живот.

Вижте представителите на кои зодии най-често са считани за повърхностни, като причините за всеки знак са различни:

1. Везни

Везните често се вманиачават в грижата за външния си вид.  Те са са склонни да поставят твърде голям акцент върху визуалното си присъствие. Освен това самите те по-често са привлечени от хора с ефектна визия, а не от такива с голям интелектуален багаж, което също ги прави повърхностни. Везните имат стандарти и ако някой не отговаря на техните физически очаквания, те няма да отделят време, за да го опознаят.

2. Близнаци

Близнаците често са възприемани за повърхностни, заради своето обсебване от социалните медии и от клюките, както и от празните, безсмислени разговори. Те са царете на селфитата и изпитват вътрешна нужда да споделят всяко едно събитие от личния си живот със своите приятели във Facebook и Instagram. Близнаците са супер заети да комуникират с другите, но  често на едно твърде елементарно ниво.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Везните и Телците са вещомани. Предметите, вещите, парите са на първо място за тях. Парите им трябват не за да се развиват, образоват, а за да си купуват вещи. И си мислят, че им се полагат и трябва да им се дават просто ей така, без да се потрудят или вложат някакво усилие. Те по рождение "заслужават" да им се дава и всеки около тях е длъжен да им дава.
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Близнаците, Девите и Лъвовете е напълно вярно. Държат на фасадата.
9
9
 
10
 
! Отговори
Вярно е преди 5 години
Везните и Близнаците са въздухари, това е и техния елемент - Въздух. Форма без съдържание.Особено жените са пълен отврат. Най-долнопробните женски качества са при тях-да са облечени в лукс, да клюкарят и интриганстват, да мързелуват и използват всичко от другите - труд, време, пари, собственост. Тяхното си е тяхно, чуждото-общо.Вечно нямат пари и искат още, за да харчат до припадък. Професия-пазарувач, говорещ по телефона и висящ по заведенията по цял ден.
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, то остава следващата статия да е кои са умните... зодии. Разбира се тази, на автора или по-скоро на преводача, ще е най-отгоре. Понеже тук и глупави статии им е трудно да измислят. Пускат на гугъл преводача някоя тъ,потия и после я публикуват.Големи глу.пости.
7
1
 
13
 
! Отговори
Цветелина преди 5 години
По6голяма глупост,не бях чела.Глупаците не зависят от зодиите.Има ги навсякъде.Пример -автора на публикацията.
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
6, прав си за близнаците. Любопитни и забавни са. И умни.Повърхностен и не/умен са различни неща, обаче.И няма повърхностни зодии. Даже и това, че човек мисли и действа бързо, не го прави повърхностен. Може менталните му способности просто да са по-добри. Пълно е с повърхностни флегма.тици, които мислят само за външен вид и какво впечатление правят. Това е повърхностност. Но не е до зодия.
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи половината хора на света са повърхностни, а другата половина списват треторазрядни новини и петоразрядни статии по неясни им въпроси.
4
20
 
6
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Близнаците сме най-умната зодия. Да напишеш нещо такова, значи си зодия Майкъл Джексън - пети коридор :)))))))))))
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво бе, половината зодиак бил повърхностен. Може би защото журналистите ви, които пишат не спират да пишат безмислени статии, излъчват такъв дълбок интелект.
2
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1) Близнаци ( освен повърхностни и плоскомозъчни също)2) Стрелец
1
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Риби, близнаци и везни