Плюшкин на зодиите: Кои знаци събират вещи?

Телец, Рак и още, които трупат определени предмети и вещи
30 яну 2019 17:15, Ивета Иванова
9
Плюшкин на зодиите: Кои знаци събират вещи?
Снимка: Pexels

Всеки от нас притежава предмети и сувенири, които са с някаква сантиментална стойност за него. Някои хора обаче по-трудно се разделят с определени предмети и вещи, те им напомнят за отминали години, за случки, събития и хора, които вече може да не присъстват в живота им. Така тези хора трупат страшно много неща, не искат да изхвърлят нищо и много трудно се разделят с дори вече развалени предмети. Ето кои зодии са такива. 

Телец 
 
Държат на естетиката, искат да притежават много красиви неща, затова трудно се разделят със старите вещи. А и постоянно купуват нови, просто не могат да устоят. Имат много сувенири и други вещи, за които са дали не малка сума пари, а изобщо не ги използват. Просто им харесва как изглеждат. Не искат да изхвърлят нищо ценно и хубаво, не могат да се разделят със своите си неща. 
 
Близнаци 
 
Близнаците пускат хората да си тръгват от живота им без никакъв проблем. Много са социални и общуват с доста хора, но рядко се привързват силно. И не приемат разделите лесно, сами прекъсват връзките си често. Но за вещите мислят по съвсем различен начин. Те ценят материалното, предметите, жал им е да захвърлят нещо, за което са изхарчили пари. Трупат и колекционират много неща, пълни са със сувенири, подаръци, джунджурийки. 
 
Рак 
 
Те са толкова грижовни и сантиментални знаци. Не е изненада, че попадат в списъка, ценят подаръците от другите, красивите неща, на които са се радвали и за които са дали последните си спестявания. Свързани са с повечето си вещи, изпитват сантимент към тях. Всеки предмет им напомня за определен човек или преживяване и няма как да го изхвърлят. Много внимателно пазят и вещите на починали близки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: астрологиязодиивещи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
6
 
! Отговори
Змиеносец преди 5 години
Още ли вярвате на глупостите със зодиите!?
7
0
 
6
 
! Отговори
Z00дия преди 5 години
Аз обичам да изхвърлям тежки предмети от балкона, особено ако някой ми е спрял пред гаража.
6
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Телец съм,нямам проблеми да изхвърля всичко независимо колко съм дал за него.Най-големите клошари са Дева,Близнаци и Скорпион.Там нещата са...патологични.И Рибите са яко клошареещи но поне имат проблясъци.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както е тръгнало да карат и за Тартюф.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Плюшкин вече знаеме. А сега и за Зорба Гърка нещо от зодии те
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте мамили хората с тези простотии.
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм Скорпион, а половинката ми е Рак.Ако за двамата беше вярно написаното,щяхме да сме заринати с ***.Вярно е,че той събира, ама пък аз как изхвърлям....страшна работа!
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Овена и Везните сте пропуснали.