Бела Торн: Хората са тесногръди за бисексуалността!

"В този свят или си гей, или си хетеросексуален, няма средно"
Обновена: 1 фев 2019 06:28 | 31 яну 2019 23:00, Ивета Иванова
104
Бела Торн: Хората са тесногръди за бисексуалността!
Снимка: Reuters

Бела Торн каза, че хората продължават да са тесногръди, що се отнася до сексуалната ориентация. 21-годишната актриса призна, че е бисексуална през август 2016 г. 

"Изглежда, че никой не разбира бисексуалността. В този свят или си гей, или си хетеросексуален, няма средно положение", сподели тя пред "Gay Times". 
 
Звездата посочи, че ѝ е по-лесно да се среща с мъже, отколкото със жени.
 
"Трудно е. Не мога да определя дали едно момиче опитва да стане най-добра приятелка с мен или иска да бъде с мен, или просто се нуждае от повече последователи в социалните мрежи. Объркана съм, когато момиче говори с мен. Момичетата могат да са големи флиртаджийки", каза Бела.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още по темата: звездиБела Торн
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
12
 
! Отговори
... преди 5 години
Честно казано, не ми дреме нито за хомосексуализма нито за бисексуализма и още сума ти полове и простотии дето ги измислиха и продължават да ги измислят! Просто крайно се изнервям, че за това се тръби и децата ми гледат как разни хора постоянно им твърдят колко е добре да те боцкат отзад, че даже е и модерно и хубаво! Ето това ме дразни ПОКАЗНОСТА! Инак с удоволствие бих боднал, от зад, тази "какичка" на снимката при това без каквито и да е претенции за сексуалната и ориентация! Та така!
50
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кумирът на комунистите, Улянов-Ленин е бездетен, сифилитичен хомосексуалист. Комунистите и до днес коленичан пред мумифицирания му труп.
49
13
 
7
 
! Отговори
BiSex преди 5 години
Няма нищо лошо в бисексуалността. Любопитството да опознаеш и другия и своя пол е признак на висок интелект и развито съзнание и себеосъзнаване. Аз съм опознал и двата свята. Хубаво е да можеш да черпиш отпит и от двете ;-)
48
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Две жени няма как да го правят щото и двете са жени.Както и двама мъже щото и двамата са мъже.
47
0
 
9
 
! Отговори
трисексуален преди 5 години
А през 2017 била ли е бисексуална?
46
2
 
1
 
! Отговори
Кака Кунка преди 5 години
ох, палавичката ми тя...
45
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"...призна, че е бисексуална през август 2016 г..." А през юли и септември!?"...да се среща с мъже, отколкото СЪС жени"!?
44
6
 
17
 
! Отговори
Станчо преди 5 години
Хубава е Бела но е облъчена с ГМО и има допълнителни висулки на неочаквани места.
43
8
 
24
 
! Отговори
Хисарския преди 5 години
Който пие много кока кола става гей. И после почва да обяснява "Нормален съм. Родете ми деца и дайте да ги гледам за да ги възпитам като гейчета".
42
2
 
7
 
! Отговори
Hafen der Wahrheit преди 5 години
Човека е написъл, че е проверил. Пак ли да го направиТова че е проверил е само част от написаното. По-долу ироничното му отношение е видно! Мен като не ме интересува Бела Торн не търся информация за нея за да се отнасям по този начин към нея.
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Вместо да кажеш, потърсих и разбрах коя е Бела Торн...!"Човека е написъл, че е проверил. Пак ли да го направи
40
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Белке, аз га съм виждал изватеняци, ти още си смукала разпалено биберона си. Какво се обърка после?
39
3
 
24
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 5 години
този свят се ръководи от законите на природата...не може да ги разтягаш като дъфка...ако го правиш, природата насила ще те напъха в правия път...
38
12
 
17
 
! Отговори
Hafen der Wahrheit преди 5 години
Мда. И е супер известна. Толкова известна, че даже май всички, освен рекламните агенции са забавили за нея.Ми да! За българите, които са чували само за Ивана, Паткана и Калайджиев, изпълнители от ранга на Роналд Кайзер, Анди Борг, Хелене Фишер и други са най - обикновени хора! Продължавайте да живеете във вашият измислен, ограничен свят. Вместо да кажеш, потърсих и разбрах коя е Бела Торн...!
37
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само ти Бело, една единствена я разбираш. Само ти! Ти си уникална и специална!
36
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябваше да търся в нета, че да разбера коя е тази. Оказа се поредното 21 годишно "дете чудо" на Дисни, което "се е снимало в над 30 филма!!!!! и реклами" и май не може да си намери мястото, след като прожекторите не светят толкова ярко.Мда. И е супер известна. Толкова известна, че даже май всички, освен рекламните агенции са забавили за нея.Сериозно, бе, джурналята, дотам ли допряхте? Ходете на околовръстното, интервюирайте някоя от "работничките", по-добър материал ще се получи!
35
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм мъж, но много ми се иска да съм БИ!Да участвам в масови оргии, където не е ясно кой кого плющи! Защо ли подозирам, че моите и вашите еротични фантазии съвпадат!?
34
4
 
21
 
! Отговори
Шопа преди 5 години
Къв а тоа таласъм?
33
5
 
1
 
! Отговори
Изтъркан Нар преди 5 години
Пак ще се срещнем след 10 години...
32
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая си признава толкова откровено, че го е правила с момиче само от любопитство и понеже е едва ли не модерно. Та... такива са нещата.