Кой сезон е най-подходящ за сватба според зодията?

Телец, Рак и Скорпион – през зимата! Вижте и останалите
31 яну 2019 15:30, Ивета Иванова
13
Кой сезон е най-подходящ за сватба според зодията?
Снимка: Pexels

Всеки си има свой любим сезон. Има месеци, които са по-подходящи за сватба от други, според астрологията. Ето кога е най-добре да вдигнат сватба зодиакалните знаци. 

Зима - Телец, Рак, Скорпион
 
Телец - За тях късната зима и ранната пролет са най-специалното време от годината. Смятат февруари за най-романтичния месец, защото тогава е Свети Валентин и биха се радвали на февруарска сватба.
 
Рак - Зимата е магично време за тях - време за гушкане. А и има вълшебна атмосфера заради коледните светлини и песни. Тогава прекарват и най-много време с близки и роднини, сватба в снега ще е магична за тях.
 
Скорпион - Мрачните и мистериозни Скорпиони просто харесват зимните нощи. Времето е мрачно, нощите по-дълги, за тях това е идеалното време да направят церемония. Навсякъде е пълно със светлини и романтично. Ще им хареса сватба в първия ден на зимата.

Пролет - Овен, Козирог, Риби
 
Овен - Импулсивни са и биха искали да се оженят бързо, още в началото на сватбения сезон. Най-много сватби има през пролетта и лятото - Овните искат да са от първите. Времето вече е по-топло, но не е и жега, която те не могат да търпят - така че началото на пролетта е подходящ момент за тях.
 
Козирог - Те винаги държат да вдигнат сватба, защото така повелява традицията. Тъй като са традиционалисти за тях е най-логично да се оженят през пролетта, когато са повечето сватби. А и тогава им изглежда романтично заради цъфналите дръвчета.
 
Риби - Най-романтичните знаци в зодиака са, затова и те биха избрали романтичната пролет за сватба. Навън е много красиво - има цветя, дърветата се разлистват, въздухът е свеж, настроението е приповдигнато, защото тепърва предстои хубавото време и дългите дни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: астрологиязодиисезони
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
не знам само дали тридесетте сребърника, за които "журналистите" се продадоха им стигат да преживяват, както политиците от ес? питам се просто. щото и трите професии са едни от най-древните и зависят от финикийските знаци, определени по-късно, като сребърници или хартиени долари... което си е все тая. един продател си остава предател
9
1
 
4
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
до жена на 45: митът на или по-скоро за момичетата се формира от медиите и филмите на диктирания от евреи холивуд. без оглед какво мислят самите момичета, а после от там ни се налагат истанбулски конвенции, за да е захватът над гоите от "богоизбраните" пълен.
8
0
 
3
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
сезон, зодия, сватба, фацебук... кога е най-подходящо да се изсекнеш? питайте медиите, които и без това се пишат от напълно безграмотни шаманки на ***-диктатурата на евреите и дойче педовеле...
7
0
 
8
 
! Отговори
шматка преди 5 години
:)Абе няма такъв сезон ама късно го разбираме
6
4
 
5
 
! Отговори
Деди преди 5 години
До Анонимен 3.......Никой сезон не е подходящ за тая глупост, да теглиш кредит и да се заборчиш за години, та да ядат *** и пульо един ден, и след месеци никой да не си и спомня за цялата дандания.......Братко, ясно е, само мъж може да напише това, един човек ще го помни - жена ти ще ти трие сол докато сте живи, че не си вдигнал сватба и не е носила бяло. Вервай ми, не питай старило, а патило. За жените това е фикс - идея, независимо какво ти говори, че сега не иска.
5
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
гледа се зодията на жената, мъжът е там като атрибут за показване пред завистничките на булката.
4
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама имам един проблем. За моята зодия е един сезон, за гаджето ми-друг. И к`во ща праим ся? :))
3
4
 
10
 
! Отговори
Мичал преди 5 години
А за Развода?
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващия
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хм, зависи от термина.