Зодиите с най-голям бизнес нюх

Представителите на кои знаци са родени предприемачи?
4
Зодиите с най-голям бизнес нюх
Снимка: pexels.com

Дали ще можете да процъфтявате в бизнес среда? Дали ще знаете инстинктивно кои са правилните стъпки за напредък в кариерата? Дали ще имате способност да бъдете успешен предприемач? Оказва се, че някои зодии са с едни гърди напред в сравнение с други, когато става дума за вроден бизнес нюх.

Ето и кои са тези знаци:

1. Козирог

Една от причините, поради които Козирозите се справят толкова успешно в бизнеса (освен че са трудолюбиви), е, че правят нещата своевременно. Те не отлагат, не чакат точното време или правилните обстоятелства, за да предприемат действия. Това не означава, че те са импулсивни – напротив. Когато Козирозите действат, те разполагат с добре обмислен план, взели са предвид всички плюсове и минуси и са подготвени с алтернатива, ако нещата не вървят по план.

2. Близнаци

Близнаците са добри в бизнеса, защото знаят как да общуват с партньорите си. Те умеят да казват нещата, които хората искат да чуят. Близнаците са симпатични, а също така не се страхуват да рискуват и/или да излязат извън зоната си на комфорт, което е добро качество, когато става дума за предприемачество. Представителите на този знак са много интуитивни, те не си падат по рутината и знаят, че понякога най-добрите и успешни сделки се правят, когато човек изпитва лек дискомфорт, чувства се неудобно или несигурно.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
BS Galactica преди 5 години
А останалите зодии са безработни или държавни служители.
2
0
 
3
 
! Отговори
и щом се пенсионира преди 5 години
възрастната, хоп! Дългогодишният й труд бе издаден от името на сравнително младата мързелана, която е зодия ЛЪВ. Луксозно издание, уредено от таткото на Лъвицата, вече много възрастен, но все още с някои връзки като бивш университетски преподавател по една от т.нар. идеологически дисциплини, която днес вече не се изучава в нито едно от българските висши училища.Всички знаеха чия планова задача бе това в последните години, но таткото на онази си беше опекъл работата /тогава все още имаше ВАК/.
1
1
 
3
 
! Отговори
Точно така е преди 5 години
Имаме една много мързелива и незнаеща колежка. разчиташе на остарели връзки на баща си и така за малко не си изтърва местенцето в уважавана институция, бяха й вдигнали мерника. С нагли бащини ходатайства се отърва, но беше в немилост и всички очаквахме да се постресне и да почне да работи по малко.И какво стана? *** се усука около наивна възрастна дама пред пенсия, предложи да й помага в служебни задачи, учтиво я канеше да дискутират в скъпи сладкарници. И щом възрастната се пенсионира,