Кои грешки в носенето на бельо ни разболяват?

Носите грешното бельо по време на тренировка
Обновена: 3 фев 2019 09:15 | 3 фев 2019 09:10, Михаела Лазарова
21
Кои грешки в носенето на бельо ни разболяват?
Снимка: pexels

Всеки ден мислите какво да облечете. Подбирате внимателно цветовете и материите на дрехите си, за да изглеждате перфектно във всяка ситуация през напрегнатия ден. А отнасяте ли се със същата стриктност и към избора на бельо?

Бельото може да запази здравето в интимната ви област, но също така може и да го влоши. Затова е важен изборът, който правите.

Кои са грешките, които много жени допускат в избора и носенето на бельо, които крият риск за интимното здраве?

1. Не носите памук

Естествените материи са най-подходящи в избора на бельо, тъй като дават възможност на кожата да диша, да се проветрява и не задържат влага. Носенето на бельо от изкуствени материи увеличава риска от бактериални и гъбични инфекции.

2. Носите прашки

Прашките са вид бельо, който никой гинеколог няма да ви препоръча. Вероятността да пренесат бактерии от ануса към вагината е голяма.

3. Не носите бельо през деня

Струва ви се секси, но не е здравословно. Бельото има важна предпазна функция. Ако не носите бельо под панталоните или полата си, навлизането на болестотворни микроорганизми е много вероятно и значително по-лесно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
... да не прибавят такова бельо към чеиза си, защото "Какво ще каже свекървата, като го види? За каква ще те помисли?"Иначе, по магазините от време на време се появявало жарсено дамско бельо с дантели, но това се случвало само в по-големите градове. Онези щастливци, които имали шанса да пътуват до ГДР носели оттам такова бельо и казвали, че постоянно го има по магазините. Това била една от причините да се говори "колко са добре немците и как си живеят като европейци".
14
2
 
9
 
! Отговори
Тази моя възрастна преди 5 години
близка казва също така, че по онова време се е считало, че само "много модерните" разбирай разкрепостени жени носят пликчета, а скромните девойки трябва да ходят с *** с крачолки дори и през лятото. Тези летни "скромни" *** били от по-тънка материя, крачолите стигали само до средата на бедрото и не завършвали с ластик.Считало се също така, че украсените с дантела *** и комбинезони се носят отжените-прелъстителки. затова майките на бъдещите младоженки ги съветвали да не прибавят такова....
13
2
 
8
 
! Отговори
Продължението преди 5 години
Веднъж класната им ръководителка помолила в междучасието момичетата да останат в класната стая, а момчетата да излязат. После извадила от чантата си бели памучни гащета тип "пликчета", казала на момичетата къде са ти "пуснали" в продажба и им ги препоръчала като много практични за носене под кюлотите. Защото така се поддържала по-лесно личната хигиена. Пликчетата можели да бъдат сменяни по-често, защото по-лесно се перат и съхнат, а кюлотите съхнат цяла нощ и на сутринта може още да са мокри!
12
2
 
8
 
! Отговори
Смеете се на Виктор, преди 5 години
обаче аз знам какво разказва една моя възрастна близка. Била е гимназисткапрез 50-те години на 20-и век. Тогава е било нещо нормално зимно време да се носят розови кюлоти с крачоли, направено от дебел памучен плат. В долната си част крачолите имали ластик. Тези крачоли стигали до над коляното, на някои по-дребни на ръст момичета крачолите им покривали коленете. Но това не било фатално, защото полите, роклите и униформените ученически престилки били с дължина една педя под коляното /продължавам/
11
1
 
12
 
! Отговори
Въх! преди 5 години
Гледайки снимката и четейки заглавието и подзаглавието, стигнах до извод:НЕ НОСЕТЕ РОЗОВИ *** ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКИ! Избирайте други цветове!
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
големи разбирачи сте бе от Мадуро венецуелски до прашките на жените....смешни чак
9
2
 
8
 
! Отговори
до Виктор преди 5 години
Викторе киги бабати беше с розови килоти деоти беше с потури с големи ***.дури...
8
2
 
12
 
! Отговори
Ужас преди 5 години
Младите и модерни дами не си сменят прашките по ЦЯЛА СЕДМИЦА! Така прашките стават като картон. Как продължават да ги носят не знам!
7
3
 
13
 
! Отговори
ДртПрч преди 5 години
Има си време, кога да носите ***. Има си време и кога да не ги носите.Само не оставяйте влажна следа след себе си!
6
4
 
4
 
! Отговори
лорд Минджев преди 5 години
На едноцилиндров мотор бактерии беля не правят.
5
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според Виктор, бельото се сменя веднъж месечно..... :)Ужас!
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е, прашката е еротично бельо, знаеме за какво. Другото коя както го разбира.
3
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледам сладураната ми, която се излежава само по прашки в леглото и след малко ще й раздвижа бактериите по всички отвори...
2
3
 
31
 
! Отговори
Q-лоти преди 5 години
Тези статии ги пускайте няколко часа след вечеря, вече загубих апетит да цял ден.
1
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Носете партенки !!!!!