Най-мързеливото нещо, което правят зодиите

Вижте кое е специфично за всеки знак
3 фев 2019 08:40, Ивета Иванова
4
Най-мързеливото нещо, което правят зодиите
Снимка: Pexels

Има моменти, в които всеки от нас си позволява да помързелува и просто има нужда да релаксира. Ето и кое е най-мързеливото нещо, което правят различните зодиакални знаци.

Овен
 
Не са мързеливи, а напротив - винаги са ангажирани, в движение навън, вършат много неща, ходят на много събития. Мразят скуката. Най-мързеливото нещо, което може да направят, е да се обадят или да пишат съобщение на някой, който е в съседна стая.
 
Телец
 
Те работят здраво и обичат да са ангажирани, но често се награждават с мързелуване и не изпитват вина за това. Редовно си поръчват храна онлайн и купуват нещо готово, за да не готвят и чистят после.
 
Близнаци
 
Близнаците са смес от енергия и мързел. Не понасят скуката, винаги трябва да опитват нови неща. Но заради натоварването, някой път имат нужда да презаредят и да починат. Най-често отменят планове и отлагат да свършат някаква работа.
Рак
 
Не е типично да са мързеливи, но пък обичат да си стоят вкъщи. Предпочитат да поканят гости там, вместо да излязат на разходка, кино, заведение. Карат приятелите да идват у тях.
 
Лъв
 
Енергични са и се занимават с доста неща. Почиват си и мързелуват, когато усетят, че са много уморени и трябва да се заредят с нови сили. Тогава молят приятели, близки, роднини, да свършат нещо, което самите те е трябвало да свършат. Използват помощ.
 
Дева
 
Никак не са мързеливи. Много са организирани, отговорни, работливи. Работят и учат много, но понякога не им остават сили за ежедневни дейности - например, не си оправят леглото, не измиват веднага чиниите.
 
Везни
 
Обичат да си мързелуват. Дори често съветват приятели и близки също да си починат и да не се натоварват толкова. Често седят цял ден по пижама, гледат филми, четат, хапват вкусотии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
3
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
За какво да върша аз работата като може друг са я свърши.
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И мен...