Топ 3 на зодиите, които никога не виждат надежда

Вижте кои знаци се чувстват често безпомощни
4 фев 2019 19:05, Ивета Иванова
2
Топ 3 на зодиите, които никога не виждат надежда
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци често се чувстват разбити и безпомощни. На всички са се случвали лоши неща, всеки от нас е бил предаван и залъгван, но тези зодии приемат нещата много тежко и не виждат никаква надежда. Ето кои са най-ранените зодиакални знаци.

Риби
 
Рибите са невероятно емоционални. Имат много страхове и често се лутат, не могат да вземат решение. Най-често са наранени още от детството, от родителите си и цял живот опитват да се справят с тези травми и да се докажат пред семейството си. Понякога нараняват другите около тях по същия начин. Толкова много се потапят в болката си, че не виждат какво се случва около тях. Не виждат и никакъв изход. Обикновено и най-близките им приятели са депресирани.
 
Близнаци
 
Изглеждат много лъчезарни, общителни, социални. Но зад тази маска крият болка. Проблемът при тях е, че приемат много тежко обидите и с години не могат да преживея минали неща. Спомнят си кой какво им е казал и как точно ги е наранил и просто това не им дава мира. Ближат стари рани цял живот. Като се замислят, стават още по-тъжни, гневни и ядосани. Затова опитват да се разсейват с много активности и гледат да се сприятелят с доста нови хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари