Седмицата в любовта: Какво чака всяка зодия?

Любовните трепети за 4 - 10 февруари
5 фев 2019 11:58, Eкип на Teenproblem
1
Седмицата в любовта: Какво чака всяка зодия?
Снимка: pexels

Овен

Фактът, че се натъквате на какви ли не пречки, опитвайки се да реализирате желанията си ще ви ядоса доста. Не стига, че настроението ви е нестабилно и непрекъснато се променя от едната крайност в другата, ами и половинката ви ще се съобразява предимно със себе си и дори няма да пита какво ви е мнението по този или онзи въпрос. Опитайте се да разберете причините преди да започнете да се сърдите. Няма смисъл да си разваляте отношенията заради временно разминаване на идеите ви. Спомнете си защо се влюбихте в приятел/ката си и ще видите, че нищо не се е променило, освен наличието на незначителни несполуки, които съвсем скоро ще останат в миналото.
 
Телец
 
Желанието ви да преживеете нещо ново и екзотично ви прави доста по-емоционални от обикновено. От нетърпение да споделите хрумванията с половинката си ставате бъбриви и повече приказвате, отколкото имате желание да слушате. Ситуацията е доста деликатна, защото той/тя може да се почувства пренебрегнат/а и да реши, че ви е омръзнал/а и искате да прекратите връзката. Сменете тактиката и обсъждайте, вместо да се оплаквате, питайте, вместо само да предлагате. Важно е заедно да измислите забавление, което ще е достатъчно романтично и за двамата.
 
Близнаци
 
Неприятен инцидент или разправия със стар приятел от детството ще измести назад мислите ви за романтика и любов. Може да е свързан с труден разговор, който не искате да водите или с чувство за лична вина. В тази връзка настроението ви ще е нестабилно, а половинката ви ще реши, че по-скоро капризничите, за да привличате вниманието, отколкото че наистина има нещо сериозно, което ви измъчва. Общувайте само виртуално за известно време, ако искате да запазите отношенията си. Подходящото време за лична среща ще е, когато се освободите от напрежението. Дори тогава е желателно да си мерите думите и да не прекалявате с претенциите, за да не получите след време основателни критики.
 
Рак
 
На моменти изпадате в състояние на дълбоко самовглъбяване, граничещо с егоцентризъм. Говорите малко или предимно мълчите и създавате впечатление за неискреност и незаинтересованост. Следващата фаза на такова поведение е, че очаквате околните и най-вече близките ви, а в частност приятел/ката да „гадае“ мислите и желанията, че и да ги реализира с цел да ви зарадва. Ако през тази седмица следвате такава линия на поведение трябва да знаете, че няма да ви се получи. Бъдете откровени, за да ви отговорят по същия начин. Съобразявайте се с характера на половинката си, когато сте в голяма компания, за да го/я поставите в неудобното положение да се почувства излишен/на и с излъгани надежди.
 
Лъв
 
Ако през изминалата седмица вие бяхте супер заетите, то през тази седмица почти същата съдба очаква приятел/ката ви. Изведнъж ще се окаже, че трябва да се справи с доста работа и даже няма да има време да ви предупреди, че отменя среща, че ще закъснее или че няма да присъства на някакво общо набелязано мероприятие, където ще има и други участници. Малко кофти ситуация, защото ще се почувствате самотни, изолирани и тъжни. Овладейте емоциите, участвайте активно в сбирката, трупайте информация. Половинката ще ви потърси в първия свободен миг, когато е възможно и с радост ще изслуша всяка ваша дума, а вие ще се почувствате особено щастливи от полученото внимание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Добра- заплата. преди 5 години
Търся, сътруднички,.За бюро, за запознанства.Поща- код. 1000.град. София.До- пойскване.ЕГН. 74 09 07 68 06