4 зодии, които винаги се връщат при бившите

Близнаците обикновено искат втори шанс
6 фев 2019 14:40, Ивета Иванова
4
4 зодии, които винаги се връщат при бившите
Снимка: pexels

Хората, представители на тези 4 зодиакални знака, често съжаляват за разделите в любовта, дори когато самите те са ги инициирали. Бившата половинка започва да им липсва, мислят за миналото и искат да се върнат в него, съжаляват, че не са опитали да изгладят нещата. Ето кои са те:

Близнаци 
 
Проблемът при тях е, че понякога не знаят какво искат. Или мислят, че нещо им е писнало и вече не го желаят, а после отново го искат. Импулсивни са, често говорят без да мислят и в гнева си изричат много обиди. Понякога инициират раздяла, защото в определен момент са нервни и искат да стане тяхното. После съжаляват, че са реагирали така, поднасят извинение и искат втори шанс.
 
Рак
 
На Раците им е много трудно да се сбогуват, да се разделят с някого, дори когато са наранени и обидени. Половинката им е представлявала целия свят за тях, те се чувстват празни без нея и не знаят как да продължат живота си. Почти винаги опитват да си върнат бившия партньор. Понякога се събират и разделят по 4-5 пъти. Ако Ракът не се опитва да си ви върне, значи наистина сте му сторили нещо много лошо и няма надежда за вас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: астрологиязодиигадже
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
6
 
! Отговори
МОНОБЛОК преди 5 години
ПРЕД КЛОЗЕТНАТА ЧИНИЯ ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ!!!
2
6
 
5
 
! Отговори
дамбулова преди 5 години
До АнонименИ ас ни са връщам
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Връщат се таратанци.Аз съм рак и не се връщам никога.