10 неподходящи подаръка за Свети Валентин

Изборът за този специален празник трябва да е подбран внимателно
14
10 неподходящи подаръка за Свети Валентин
Снимка: istock

Правилният подарък за Свети Валентин, избран според индивидуалните особености и интереси на човека, когото обичаме, ще му покаже нашата безусловна любов. Подаръкът трябва да казва не само "обичам те", но "знам какво харесваш", "знам от какво имаш нужда", "знам кое ще те накара да се усмихнеш".

Ето защо изборът на подарък за този специален празник на любовта трябва да е подбран внимателно, да е обмислен и да е адресиран специално за половинката ни.

Кои са подаръците, които никой не би искал да получи и които биха направили не просто лошо впечатление, а биха оставили напълно погрешно послание?

Плик с пари

Дори да смятате партньора си за меркантилен златотърсач, пликът с пари не е никак добър избор. Любовният подарък трябва да има за цел да накара половинката ви да се почувства специална, да покаже, че ви е грижа за него или нея. Пликът с пари говори само едно: "Ето ти тези пари, купи си каквото си прецениш".

Прахосмукачка

Ако сте двойка от много дълго или сте брачни партньори, вероятно вече не е останало почти нищо, с което да изненадате половинката си за Свети Валентин или поне така си мислите. Дори да сте си подарили всички възможни подаръци на света за времето, в което сте заедно, помислете отново. Все трябва да има нещо романтично, което да не сте подарявали, някой жест или малка изненада. Практичните подаръци, колкото и да влязат в употреба, не казват "обичам те". Прахосмукачката е само пример, към нея могат да се добавят още куп домакински уреди и пособия, които казват само: "Добра домакиня си, продължавай в същия дух".

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
О, чорапи ли плетем?Най-бих се радвала на един спа-уикенд зимата. Или на почивка в планината в хубав хотел с басейн лятото. Независимо по какъв повод.Харесвам и бонбони, и книга, и всякакви цветя, и бижута /стига да са ми по вкуса/, че що не и пари - да си купя нещо по избор.И на билети за концерт или театър бих се радвала много - пак ако обичам групата или постановката ми допада. Защо не и на спорт, който харесвам да гледам?Що за обобщения са тия?
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жълтите рози и кутията с хубави шоколадови бонбони са всъщност един чудесен подарък. Не бих го отказала. Книгата - също. Това, че някой не обича да чете, че е на нисковъглехидратна или друга откачена диета, че не обича жълто или страда от предразсъдъци относно цвета, не означава, че останалите сме в същото положение.
7
0
 
11
 
! Отговори
Неподходящ преди 5 години
Ако смятате да се напиете, не подарявайте предварително тежки и остри предмети.
6
1
 
6
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
За мен най-големият подарък е да го видя и да му кажа здравей, обичам те!
5
2
 
14
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Аз на всеки празник подарявам на баба ви Стойка едно и също....Връзвъм му една червена пандела и нежно и го подавам....винаги е доволна от подаръка!
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди няколко години, човекът, когото много харесвам, ми подари красива ваза, хубав букет и кутия много вкусни шоколадови бонбони. И през ум не ми е минало, че бонбоните са неподходящи за този празник.
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много мъже и жени ще се зарадват, ако гаджето им подари скъпо бижу или ако им връчи плик с прилична сума пари в него с думите "Искам да ти подаря нещо, което ще ти хареса, но не можах да реша какво и предпочитам ти да си го избереш."Не са един и двама мъжете, които ще хлъцнат от щастие, ако им подарят билет заопределен мач.
2
2
 
9
 
! Отговори
Огнян преди 5 години
Защо трябва да си харчиш парите за подаръци!
1
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джапанки..