За любители и профита – първи Годишни фотографски награди

Крайният срок за записване за участие е 15 февруари
1
За любители и профита – първи Годишни фотографски награди
Снимка: Фото Форум

За първа година Фото Форум организира Годишни фотографски награди.

Фото Форум е най-популярният и доказан през годините български сайт за фотография и онлайн фотографско общество, което наскоро навърши 15 години от създаването си. През годините от името на Фото Форум са организирани над 45 конкурса, още толкова изложби, над 12 фотографски фестивала, много обучения, курсове, лекции, презентации и партньорства с популярни български фотографски проекти.

Естествено продъжение на тази дейност е стартирането на Годишни фотографски награди. Целта на Фото Форум е този конкурс да бъде независим и чрез него да се отличат постиженията на фотографите и видеографите през изминалата година.

Категориите са разделени на професионални и любителски.

Към професионалните спадат тези категории, за които условно клиенти търсят форографски услуги като сватби, събития, рекламна фотография и др. В конкурса може да участва всеки желаещ хоби ентусиаст или професионалист.

Журито, което ще оценява фотографиите е от над 30 специалиста в областа на фотографията, визуалните изкуства, медиите и рекламния бизнес, за да бъде преценката по-обективна.

Най-добрите ще отнесат със себе си на церемонията бронзови статуетки за всяка от 12-те категории.

Крайния срок за записване е 15 февруари, така че всеки, който желае да "свери" своя часовник, да разбере на какво ниво са неговите снимки и да бъде оценяван от престижно жури, може да се регистрира за участие тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там са само фенове на Сони...