3 зодиакални знака, които винаги се съмняват в себе си

Кои са те?
9 фев 2019 22:31, Ивета Иванова
3
3 зодиакални знака, които винаги се съмняват в себе си
Снимка: Pexels

Всеки от нас е изпитвал съмнения в различни ситуации. Така предпазваме себе си, не се надяваме напразно и не проявяваме прекалена гордост. Някои от зодиакалните знаци обаче постоянно изпитват липса на увереност и не вярват в себе си. Ето и кои са те.

Рак
 
Хората, родени под този зодиакален знак, са инати и индивидуалисти. Много са чувствителни и раними, понякога показват тези емоции пред близките, друг път ги крият, за да не изглеждат слаби. Трудно им е да изразят себе си, да се покажат такива, каквито са и да помолят за помощ. Приемат тежко обидите и това ги смазва, дори да не го показват. Важно им е какво мислят другите за тях, ако някой не ги одобрява, те се самосъжаляват и се съмняват в себе си.
 
Риби
 
Много крехки създания, които се нуждаят от подкрепа и защита. Мили са, но и много раними, искат топлина, разбиране, обич. Харесва им понякога да остават сами и да посветят време на себе си, мразят интригите, скандалите, сценките. Но докато остават сами, започват да разсъждават за живота си, да премислят решенията, които са взели, да мечтаят. Понякога съжаляват за грешните си избори и се чудят как изобщо ще се справят с живота си и дали някога ще сбъднат мечтите си.
 

3
Още по темата: астрологиязодии
Още от Ако щете - вярвайте
4 разговора, които да не водите след секс
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Как така знак да се съмнява?
1
5
 
3
 
! Отговори
не съм зодия преди 1 седмица
не съм от тези зодии