Годината на Жълтата Земна Свиня: Какво да очакват Конете?

Напредъкът на работното място не зависи от поведението им
12 фев 2019 23:00, Екип на Tialoto.bg
11
Годината на Жълтата Земна Свиня: Какво да очакват Конете?
Pixabay

Хората, родени в годината на Коня са пословично трудолюбиви. Те са стройни, представителни и горди, имат безупречен вкус към красивото и твърди принципи. Изключително жертвоготовни, отговорни и сериозни, търсачи на новото и оригиналното, хвърлят се към всичко, което ги интересува с невероятна инерция, но скоро се изтощават и се захващат за нещо друго.

С удоволствие участват в социалния живот, привличат вниманието и са отлични оратори. Независимо, че винаги са „в центъра на събитията“ нито се интересуват, нито се намесват в чужди проблеми.
 
Комбинацията между силна памет, въображение и любознателност ги превръща в смели търсачи на приключения. Добрите отношения с тях са ви гарантирани, ако не им се противопоставяте. Никак не обичат да ги контролират, съветват, а още по-малко да им посочват грешките. Когато се ядосат са стихийни, губят контрол и могат да наговорят неща, с които да огорчат събеседника си. В такива моменти губят най-добрите си приятели и после дълго страдат.
 
Професионалният напредък на хората Коне до голяма степен зависи от поведението им. Ако успеят да обуздаят гордостта и буйния си нрав, да изразходват силите си равномерно и да проявят толерантност спрямо претенциите на хората от екипа си, те ще получат всичко, към което се стремят. Ще имат достатъчно работа, възможности да стартират собствен бизнес и да повишат квалификацията си. Обикновено са открити и доверчиви, но в годината на Земната Свиня е желателно да са по-сдържани, за да не станат жертва на мошеници.
 
Приходите им ще са стабилни и ще са обвързани със самооценката им. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
ПорЦелан преди 5 години
За един познат питам. Той е мюслюманин и не знае какво да прави в годината на свинята. :(
3
2
 
1
 
! Отговори
за няколко месеца преди 5 години
До LissАз си търся бизнесмени, понеже съм инвестиционна банкерка в Банкок и те най-добре ще ми паснат на натюрела.
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То вече съм фен на това мистър романтик утре щее влюбен ще раздава подарък пижами по леглата е честит сбор ще правим
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колега отивам да си пусна Тони браскстон да си отворя една бира и да приспа до сабахлем как ще се чувства Бах не знам цялата римска епопея и гилдия да са влюбени всеки ден