Изберете си кристална топка и вижте какво да промените

Рано или късно в живота идва време за промяна
13 фев 2019 14:08, Михаела Лазарова
0
Изберете си кристална топка и вижте какво да промените
Снимка: istock

Рано или късно в живота идва време за промяна. Думата "промяна" често предизвиква съмнение, притеснение. Но не е задължително тя да означава нещо негативно. Споделяме един забавен тест с 4 кристални топки. Изберете си една и вижте какво трябва да промените.

Ако сте избрали кристална топка 1

Събитията се развиват бързо за вас и периодът е подходящ да си поставите нови цели, да отворите нова страница в живота си. Започнете да работите върху мечтите си, върху това да развивате себе си, правете неща, които ви карат да се чувствате наистина щастливи.

Запишете всички неща, които ви радват, правят ви щастливи, които бихте искали да реализирате и започнете да изпълнявате вашия списък. Резултатите може да не са мигновени, ето защо не бива да се отказвате от това да бъдете постоянни.

Ако сте избрали кристална топка 2

Време е да оставите миналото зад гърба си. Твърде дълго се задържахте в това, което беше, вместо да се фокусирате върху настоящите събития. За да зараснат раните, трябва промяна, която да започне да се случва сега. Напуснете миналото, възползвайте се от настоящия момент. Имате силата да промените бъдещето. Пренастройте мислите си към позитивно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


0
Още от Ако щете - вярвайте
Кой спорт е най-подходящ според зодията?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари