Анджелина Джоли съсипана от среща с бежанци

Звездата се е видяла със семейства от етническата група Рохинджа
Обновена: 15 фев 2019 08:09 | 15 фев 2019 07:50, Ивета Иванова
33
Анджелина Джоли съсипана от среща с бежанци
Снимка: Reuters

Анджелина Джоли призна, че се е разчувствала много при посещението си на бежански лагер в Текнаф, Бангладеш. Звездата се е разстроила дълбоко, когато е видяла семейства от етническата група Рохинджа, които е трябвало да напуснат домовете си в щата Ракхайн в Мианмар.

"Начинът, по който са се отнасяли с вас, засрамва всички ни. Най-трагичното в тази ситуация е, че не може да кажем, че не са ни били предупредили какво се случва", казала е актирсата пред бежанците.
 
Пред медиите Анджелина обясни, че за нея е било много тежко да се запознае с хора, чийто живот е свързан единствено с преследвания и напускане на дома. Тези хора са били третирани като скотове, посочила е тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: звездaанджелина джоли
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе вие акъл имате ли та ни занимавате с глупости тая пачавура е последна грежа на нормалните българида върви на майната си
7
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това лудото и анорексия и и какво ли си търси там?
6
1
 
59
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Тази изкукала болемичка - първо да беше интервюирала семействата на закланите от мюсюлманските рохинги полицаи .. пък после да рони коркодилските си сълзи!Навсякъде - ромите с коран под мишница си мислят, че всички им са длъжни!
5
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога не съм харесвал подобни на тази индивиди. Да каже човек, че е гениална актриса - не е; не е и вдъхновила хората с някакви велики роли и образи. Богата, презадоволена, известна предимно със скандали, неврастенични постъпки и връзката си с Брад Пит. Напъват се да изградят около нея ореол, защо, какво толкова е създала и сътворила, че да я лансират като еталон за милосърдие и морален стожер за останалите.
4
4
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да ги приюти при нея. Има имения, има пари, ама май само си движи силиконовите джуки. Дай пример *** како, вземи 100-200 от тях, храни ги, гледай ги..... Ама май не искаш а ? По-лесно е да принуждаваш другите да го правят нали. Лицемерни либерал фашисти
3
3
 
33
 
! Отговори
Mersi преди 5 години
И продължава да разтроИва таза зведзда.РазтроЙва се !РазтроЙство ли имаш Ивета Иванова или разтроиство?
2
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Како Анжи аз ще те утешъ
1
2
 
67
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Рохиня мохамеданите са едни от най-бесните, яростни, кръвожадни и извратени мохамедани на света! Не случайно дори най-миролюбивите хора на планетата - будистите от Мианмар скочиха и ги изгониха! Знаейки, че Андж. Джоли е с душа, продадена на Луцифер е съвсем ясно, че в момента изпълнява поредната си задача! Анатема! Анатема! Анатема!