Годината на Жълтата Земна Свиня: Петел

Какво ви чака през 2019?
15 фев 2019 19:20, Криси Табачка
4
Годината на Жълтата Земна Свиня: Петел
Снимка: Pixabay

Хората, родени в годината на Петела са целеустремени, амбициозни, непредсказуеми и обичат да бъдат забелязвани. Както в професионалния, така и в личния живот се стремят да заемат лидерски позиции, не се подчиняват, даже когато са допуснали грешка и оттам идват повечето им конфликти и проблеми.

Инициативни са, любители на иновациите и в интерес на истината, лесно се справят със служебните си задължения. Но като едни истински Петли, обичат да „кукуригат“, да разгласяват успехите си, да мрънкат по време на работа и да се задрънкват с колегите си, което малко или много ги напряга психически. Обаче пък са много упорити и винаги постигат желанията си.
 
Що се отнася до личния им живот ситуацията е доста противоречива. Те самите са непостоянни и кокетни, но изискват от партньорите си безусловна вярност и подчинение. Единственото условие да се намери общ език с тях е да са безумно влюбени в партньора си, което ги прави по-отстъпчиви.
 
В началото на годината на Земната Свиня хората Петли ще са максимално заети. Заниманията им в повечето случаи ще са сложни и понеже те невинаги успяват да „мелят брашно“ с колегите си, ще им се струва, че никой не желае да им помогне, ще се чувстват изоставени и неразбрани. Когато не са в добро настроение хората Петли се разсейват и допускат грешки във всички направления. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Красавец!