6 неща, които да не изхвърляте от дома

Някои кухненски артикули влизат винаги в употреба
17 фев 2019 22:22, Михаела Лазарова
4
6 неща, които да не изхвърляте от дома
Снимка: Istock

Няма нищо по-освобождаващо от това да изхвърлите стари и ненужни вещи от дома си. Енергията в жилището се освежава, пространството се разширява и така давате възможност на себе си и семейството си да се чувствате наистина прекрасно у дома.

Понякога в маниакалното си желание да се отървем от всичко, което вече не ползваме, изхвърляме и някои неща, за които по-късно съжаляваме. Преди да направите нещо необмислено, вижте какво е добре да не пращате безцеремонно на сметището.

Документи

Винаги, винаги преди да изхвърлите някакви документи, вижте дали са валидни, за какво биха ви потрябвали и дали не биха ви послужили за нещо в бъдеще. Прочитайте всяка страница преди тя да полети към кошчето, за да не съжалявате за необмислени грешки след това.

Ръкописни бележки от любимия

Това са скъпи спомени, които някой ден ще разтопят сърцето ви, когато ги откриете на тавана или в забравена кутия в килера.

Снимки на семейство и приятели

Снимките са едно от най-ценните в емоционален смисъл неща, част от нашия живот. Не изхвърляйте фотографии, освен ако не ги свързвате с неприятни моменти или личности, за които не искате да си спомняте.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
На тая май ѝ се привижда двойно от сутрешната текила -- има само 3 неща.
2
6
 
11
 
! Отговори
Демократ преди 4 седмици
Най важното е да изхвърлим Курнела от България,БСП-в Сибир
1
2
 
2
 
! Отговори
Фашистки-внук.... преди 4 седмици
Българйя, няма- да- получи, горйва...