Как да направите опознаването приятно и влюбващо преживяване?

Бъдете любопитни да научите повече за любимия човек
17 фев 2019 20:50, Михаела Лазарова
2
Как да направите опознаването приятно и влюбващо преживяване?
Снимка: Istock

Когато започвате нова връзка е нормално да се вълнувате как ще се развие тя. Правите планове за бъдещето си, мечтаете за прекрасния живот, който ви очаква заедно. Така неусетно понякога изпреварвате събитията и насилвате нещата твърде рано. В много случаи връзките завършват още в тази фаза заради прибързване от страна на единия, понякога и на двамата партньори.

Ето защо първоначалната фаза на опознаване е от голямо значение за бъдещето на връзката. Ако направите всичко възможно да извлечете максимума от старта на любовта ви, следващото ниво може да се окаже по-успешно, отколкото сте очаквали.

Как да направите опознаването едновременно пълноценно, приятно и още по-влюбващо преживяване?

Говорете по телефона

Когато не сте заедно, говорете си по телефона, вместо да си пишете. Разговорите дават много повече възможност за жив контакт, макар и дистанционен, отколкото съобщенията и чатовете в социалните мрежи.

Бъдете любопитни да научите повече за любимия човек

Напоследък хората все повече губят търпение да опознават другите. Искат всичко да бъде ясно от самото начало, за да няма пилеене на време. В забързаното ежедневие любовта и преследването ѝ сякаш стават все по-малко важна цел. Много хора залагат на опорни точки, списък, по който да отметнат съвпаденията и различията с партньорите си.

Опитайте се да избягвате този погрешен подход в началото на връзката. Вместо това заложете на любопитството си, на търсенето на контакта с другия.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
10
 
! Отговори
Никак преди 5 години
Не става. Да опознаеш нов човек си е пълен кошмар в 21 век 2019 г. Мозъкът и мислите ти ще те погълнат. Мислейки си какво минало е имал този. Дали е наркоман. Дали се друса. Дали ще ме излъже или прецака. Дали ще ме заколи. Дали е нормален или не нормален комплексар. Хората се маскирват при опознаването. След като жертвата си мисли че е опознала половинката си. Половинката си сваля маската и опаа. Нищичко не си опознал. Не става никак даже.