Кой спорт е най-подходящ според зодията?

Какво да тренира всеки знак
17 фев 2019 14:05, Ивета Иванова
5
Кой спорт е най-подходящ според зодията?
Снимка: Pexels

Всеки има различно предпочитание за спорт и харесва определени упражнения повече от други. Но ето и кои са най-подходящите тренировки за зодиакалните знаци, според Your Tango.

 
Огнени знаци - Овен, Лъв, Стрелец
 
Те са темпераментни, състезателни, страстни, обичат динамиката, умеят да убеждават. Решителни са и действат бързо, енергични са, но и много бързо хабят енергията си. За тях са подходящи интензивните и тежки тренировки, които да ги изцедят и така те да дадат всичко от себе си. Да се заемат с високоинтензивни тренировки във фитнеса. Например, Бърз спринт 20 секунди, след което 1 минута ходене. Тази серия може да се повтаря в рамките на 20-30 минути. Може да вдигат тежести, да правят коремни преси и лицеви опори. Препоръчва се и спининг.
 
Земни знаци - Телец, Дева, Козирог
 
Те са земни, стабилни, уравновесени. Изпипват детайлите, не бързат - затова йогата е перфектен вариант за тях. Така ще имат време да релаксират, да се успокоят, да премахнат напрежението, а в същото време няма да се чувстват изцедени. Може да карат колело навън, както и да играят тенис на маса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
7
 
! Отговори
Недоволен преди 5 години
Абсолютни глупости !
3
3
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Нашта зодия най обича креватно бягане
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зодиите са 13, а и не сте зодията която си мислите. Така че стига сте мамили хора които още вярват на простотии измислени преди 2000 години
1
7
 
5
 
! Отговори
мнение преди 5 години
От всички познати най ленивите са зодия Овен, а най бързия е Козирог.