Какво ви чака тази седмица в любовта?

Седмичен любовен хороскоп 18 - 24 февруари
19 фев 2019 17:15, Eкип на Teenproblem
9
Какво ви чака тази седмица в любовта?
Снимка: Pexels

Овен

Навлизането на Слънцето в знака на Рибите ще въздейства осезателно на настроението на представителите на вашия знак. Ще сте доста по-раздразнителни от обикновено и склонни да спорите за дреболии. Не усложнявайте ситуацията, за да не се стигне до раздяла. Решенията ви трябва да следват разума, а не емоциите. Ако все още не сте във връзка, то едва ли ще поставите началото в следващите дни.

Телец
 
Не е изключено седмицата да започне с някакви конфликти, но разположението на Венера в Козирог все пак обещава стабилност. След като съмненията придобият по-конкретни очертания отношенията ще се хармонизират и надеждността ще смени романтиката. На моменти половинката ви може да започне да досажда с прекалената си грижа, внимание и опити да навлиза в личното ви пространство. Постарайте се спокойно да обясните, че всеки един от вас трябва да разполага с време за себе си, за да може да оцени силата на любовта си. 
 
Близнаци
 
Не всички случки през тази седмица ще са приятни и неминуемо ще въздействат на настроението ви, за съжаление, преобладаващо негативно. Половинката може да прояви мнителност, да възприеме думите и действията ви неправилно, да започне да ревнува. Не правете нищо. Ако контролирате емоциите няма да навредите на романтичните си отношения и връзката ви ще премине на по-високо ниво. Необвързаните ще общуват с доста хора и не е изключено да се запознаят с интригуваща личност. Обмисляйте изказванията, за да не създадете погрешно (при това не много ласкаво) впечатление за себе си.
 
Рак
 
Гаджето може да ви атакува с неоснователни претенции, които да станат повод за ожесточени разправии. Заемете отбранителна позиция, за да не докарате отношенията до критична точка. Разговорите ще ви подскажат дали връзката ви има бъдеще или не. Събитията ще са доста по-интересни за онези представители на вашия знак, които все още не са попаднали на подходящата личност. Някой недвусмислено ще им покаже желанието си за сближаване. Колкото и странно да звучи, от свалката нищо няма да се получи. Необвързаният Рак ще заподозре, че става дума по-скоро за мимолетно увлечение, отколкото за стабилна връзка и ще игнорира предложението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Seks hi shaka
2
0
 
5
 
! Отговори
А? преди 5 години
А може ли екипът от автори да ме почеше по козите рога, а?
1
0
 
6
 
! Отговори
ХА преди 5 години
Наздраве!