Разум срещу чувства: 6 зодии, които мразят логиката

Водолеите предпочитат разрухата пред скуката
19 фев 2019 23:00, Ивета Иванова
6
Разум срещу чувства: 6 зодии, които мразят логиката
Снимка: Pexels

 Забравете кое е логично! Тези зодии не вярват в рационалното и логиката. Те са прекалено креативни, емоционални, артистични и интуитивни, за да разчитат само на знание, наука, факти и т.н. Ето и кои са те.

Водолей
 
Те искат да са практични, да са организирани, но в същото време "горят" и искат да променят света. Предпочитат да са креативни, да водят различен и интересен живот, знаят, че имат потенциал. Предпочитат дори разрушението пред скуката и монотонността. Не могат да спазват всичките си задължения и да следват предварително направен списък със задачи.
 
Близнаци
 
По принцип са аналитични и обичат да разсъждават, някои хора биха си помислили, че обичат логиката. Но не е така. Те са много ентусиазирани, пълни с идеи, адски страстни и енергични. Отдават се на страстите и хобитата си. Обичат да се занимават с изкуство и знаят, че то винаги побеждава.
 
Лъв
 
Лъвовете искат винаги да постигат най-добрите резултати и да са успешни, затова понякога си служат с логика, факти, суха информация. Но не понасят някой да им казва какво да правят или да следват установени правила и порядки. Предпочитат да се изявят с нещо свое, да блеснат. Много са креативни, артистични, имат харизма и така завладяват хората. Вярват на инстинктите си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Ей това вече е пълна лъжа!Лъвовете мразят логиката.Живота ми като цяло е базиран на логика,написаното в пропаганда
1
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Na nqjoi jeni ne I'm e napisana zodiqta taka obisha she ne logika ne zvezdi arbitaji kogato lubi I obisha e qvno I krasnoireshivo.