5 знака, че някой мисли за вас

Признак ли е, ако бузите или ушите ви "горят"?
20 фев 2019 19:23, Михаела Лазарова
1
5 знака, че някой мисли за вас
Снимка: istock

В мислите ни винаги има някой, както и ние сме в нечии мисли. Едни от най-приятните са тези свързани с любовта. Въпреки това, невинаги към нас се изпращат позитивни мисли. Оказва се, че има как да усетим, когато някой ни мисли. Сърбящо око, дискомфорт по време на хранене... Кои са другите знаци?

Изпитвате неочаквани емоции

Намирате се на работа, на парти, смеете се, танцувате, но изведнъж започвате да се чувствате тъжни, има прилив на емоции. Това може да е знак, че някой ви липсва. Или пък, когато се чувствате притеснени, стресирани, но изведнъж започвате да чувствате някаква топлина в себе си. Това също може да е знак, че някой мисли за вас, изпраща ви положителни вибрации, в тях има чувства, интерес към вас.

Бузите или ушите ви "горят"

Ако няма физическа причина бузите или ушите ви да са зачервени, да ги усещате топли, то вие сте в устата или мислите на някого. Ако бузите ви горят, това може да се разглежда като шамари от разстояние. Може би някой ви споменава с не добри намерения. От друга страна, за горенето на ушите се смята, че някой е влюбен във вас и вие сте възприемчиви към емоциите му.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


1
Още по темата: мислиинтуицияемоции
Още от Ако щете - вярвайте
Разум срещу чувства: 6 зодии, които мразят логиката
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари