3 знака, че ви трябва нова преса за коса

Ето как да разберете, че старата е развалена
21 фев 2019 20:35, Ивета Иванова
2
3 знака, че ви трябва нова преса за коса
Снимка: Pexels

 Точно както гримовете, така и пресите за коса имат срок на годност. Ако използвате преса, която вече е доста остаряла, това може да доведе до косопад, накъсване на косъма и загуба на естествената мазнина на косата. Не чакайте пресата да гръмне, за да я смените. Пиер Хадад, стилист, казва пред Daily Mail, че обикновено срокът на годност на този уред е около 2-3 години. Ето кои са сигналите, че пресата е за смяна.

1. Увредени приставки
Ако приставките на пресата са надраскани, ожулени, ронещи се, значи вече сте я използвали много и е време да се сдобиете с нова. Щом приставките са износени, значи и уредът е износен.
 
2. Лампичката мига
Сигурно ви се е случвало да включите пресата и малко след това лампичката да започне да мига. Така пресата ту се включва, ту се изключва и ви отнема повече време да изправите косата си. Това също показва, че трябва да инвестирате в нова преса, мигането не е нормално.
 

2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 4 седмици
Ще си купиш перука или ще идеш да ти присадят коса - изкуствена или естествена, зависи с колко пари разполагаш. Пресата ще ти е нужна, за да си правиш алаброс и момите да те харесват. Нали тук ни препоръчват правилото "Ела агънце
при чичко, за да имаш всичко!"

Сега не те грози опасност както през соца, ако те спипат пиян, да те откарат в изтрезвителното и там да те острижат нула номер. Нали се разправяше, че точно това сполетяло един, който пил с приятели по случай новоприсадената си коса.
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ама аз съм плешив, защо ще ми е нова преса за коса?