Зодиите според декадата на раждане (1 част)

Ранната Дева е сърдечна, късната – капризна
21 фев 2019 19:44, Теодора Драгоева
0
Зодиите според декадата на раждане (1 част)
Снимка: pexels.com

Всяка зодия покрива около 30 дни от годината. Астролозите делят всеки знак на 3 декади, тоест периоди от по 10 дни. Те смятат, че декадите много по-точно и подробно определят потенциала и характеристиките на всяка една от зодиите.

Ето и по какво представителите на първите шест зодии се различават, според периода, в който са родени:

Овен

Първа декада: 21 март – 31 март

Представителите на зодия Овен, родени през първата декада са „програмирани“ да влияят на другите с богатото си въображение и огромната си енергия. Това са хора с невероятно изразена индивидуалност. Те са родени лидери и обичат да демонстрират своето господство. Те не могат да си позволят да загубят. Понякога темпераментът им е твърде огнен. Това са хората, които участват във всяко мероприятие и /или инициатива на 100%. Те се ръководят от сърцето си и успяват да се борят за мечтите си.

Втора декада: 1 април – 10 април

Овенът от втората декада е склонен да прави нововъведения в живота си. Тези хора са пълни с жизненост, но пък са малко непостоянни. Те обичат да демонстрират своите чувства, които пък често ги подтикват към действия. Хората, родени през тази декада, са чувствени и страстни. Те не се страхуват от промяната в живота си и понякога дори я търсят нарочно. Имат високи цели за своята реализация. Те са оптимисти, които винаги се стремят да виждат позитивната, радостна страна на нещата.

Вижте още темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: астрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари