Телецът- посуда, Рибите - дискове: Най-скъпото в дома на зодиите

Всеки има различни страсти и хобита
Обновена: 23 фев 2019 19:35 | 23 фев 2019 19:30, Ивета Иванова
4
Телецът- посуда, Рибите - дискове: Най-скъпото в дома на зодиите
Снимка: Pexels

Всеки има различни страсти и хобита, впечатляваме се от различни вещи и предмети. Най-скъпото за някои е облекло, за други бижу, за трети - подарък от скъп човек или аксесоар, свързан с хобито му. Ето и кое е най-скъпото нещо в дома на всяка от зодиите.

Овен
Най-ценното им нещо е спортният екип. Те купуват скъпа и маркова екипировка, защото обичат спорта и държат винаги да са активни.
 
Телец
Обожават лукса и в дома им има много ценни неща. Обичат храната и готвенето, затова най-впечатляващи са сребърните им лъжици, вилици, ножове, прибори. Полилеите им също са красиви.
 
Близнаци
Любители са на технологиите и купуват всички най-нови джаджи. Имат страхотни мобилни аксесоари, телефони, таблети, телевизори и т.н.
 
Рак
Раците са чувствителни и често си менят настроенията. За тях спалнята е най-важното помещение - там си почиват и се крият от света. Купуват скъпи матраци, дюшеци, завеси.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
уловка преди 5 години
Някой е разместил зодиите със страсти и хобита.
3
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изборът на картинка към статия е провал, но характеристиката на зодиите съвпада 1:1.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледам илюстрацията и се дивя. Претенциозно обзавеждане и смешни съчетания. Богат човек да се храни на кухненския плот, краката му да опират в шкафчета или сандъци, в едно и също помещение да се готви и да има столове, наподобяващи стил барок в съчетание със стъклена маса.... подозирам американска шир на снобизма.
1
3
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Ще ядете един телешки накрая