От клон на клон: Зодиите, които не могат да са необвързани

Кои са тези знаци?
Обновена: 25 фев 2019 18:52 | 25 фев 2019 18:24, Ивета Иванова
13
От клон на клон: Зодиите, които не могат да са необвързани
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци се чувстват най-добре, когато са във връзка и имат сериозен партньор. Не понасят самотата, искат да споделят и лошото, и хубавото с половинката. След раздяла са съсипани. Затова винаги се опитват да намерят любовта. Не им харесва да отделят време само за себе си, искат постоянно да са с някого. Ето и кои са те.

Везни
 
Наистина не понасят да са сами и самотни. Дори понякога изпитват страх, че може да останат сами до края на живота си, да не сключат брак, да не създадат семейство. Не говорят за този страх, но често мислят за това. Когато не са във връзка, гледат постоянно да са с приятели, роднини, колеги. Социални са и искат да общуват. Много държат на партньора и не биха го предали.
 
Рак
 
Раците са много грижовни по природа. Искат винаги да имат любим, когото да глезят, за когото да се грижат, на когото да правят романтични изненади. Затова едвам издържат, когато останат сами. Копнеят за истинска любов, това е много важно за тях. Искат да прекарват време с човек, за когото са сигурни, че ги обича. Иначе се чувстват изолирани и самотни. Лошото е, че твърде бързо се привързват, дори когато връзка е съвсем отскоро. След раздяла веднага търсят нов партньор, за да не са самотни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Представителите на тези зодии от тази статия , са привързани и ВЕРНИ на любимия им човек. И при другите зодиаци има хора, които са ВЯРНИ на половинките си.
5
2
 
2
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Гола- вода- сте, госпожо Ивета Иванова ...
4
3
 
3
 
! Отговори
дамбулова преди 5 години
ас скачам от клон на клюн
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещастни хора. Да не можеш да живееш и сам, значи си зависим, а това е кофти.
2
1
 
0
 
! Отговори
дамбулова преди 5 години
и ас ни мога
1
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм зодия моноблиок и се стремя към клозета.