Не ме обича, но как да го напусна?

Съветите на психолога...
Обновена: 28 фев 2019 22:19 | 28 фев 2019 22:00, Екип на Tialoto.bg
9
Не ме обича, но как да го напусна?
Снимка: Pixabay

Срещаме се с приятеля ми вече две години, но наскоро той предложи да си тръгне. През последните девет месеца на няколко пъти се разделяме, а после се събираме. Сега той е зает с кариерата си, аз го подкрепям във всичко, но чувствам, че той не ме обича. Боли ме, но не мога просто да прекратя нашите отношения. Не се виждаме цял месец, но нещо ме тегли към него.

Всеки път, когато се надявам, че всичко ще бъде различно – той ще ме оцени и всичко ще потръгне, нещата се повтарят. Понякога той се отнася към мен с нежност и топлина, но чувствам, че не ме обича. И това ме наранява. Самият той казва, че не се страхува да ме загуби, защото смята, че няма къде да отида. В резултат на това отново започвам да мразя себе си, че не мога да му се противопоставя.

Даниела, на 24 години

Даниела, изглежда, че ти самата си наясно, че той не те обича и няма нужда някой да ти го казва. В същото време продължаваш да се надяваш на промяна в отношението му.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
0
 
! Отговори
Емата преди 5 години
Така живяхме от 90год.до 2018год.като аз си мислех,че това е нормално.Но сега от декември 2018г.нещата излязоха извън контрол.Живее по цял ден с жена за която казва,че му и само приятелка,но по цял ден са заедно.А,нощем по телефона.На мен ми казва,че аз съм му жената и домът и не може без мен.Всичко това е ужасно и аз плача много,но не ми се напуска дома,това е моят дом.А,той е страхлив и също не желае да излезе!Опитвам да намеря човека за мен,но това не става бързо.Така живея!
6
0
 
7
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Повече от 10 години. съм с моята жена ,понякога може да ме ядоса понякога да ме разсмее ,понякога да ми се разсърди ,понякога нещо друго ,но всеки човек си има хубави и лоши дни,може да сме се карали да сме спорили но си я обичам и тя мен също.Важно е че усещаме взаимно любовта си.И никога не сме си прилагали взаимно насилие.Това е любов.
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
22 години, бай *** и никога не сме били така.Да губиш време са живееш по този начин си е мъка- не бих си го причинила. Ако съм просто пълнеж, предпочитам да съм сама.
4
4
 
5
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
До шегичкадори и да е предпочитам да не я виждам или заговарям :)))вярвам че 80% от нас след първите 15 год са в същото положение
3
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Захари Бахаров и Весела Бабинова в "Денят на Бащата".Големи роли правят тия двамата!
2
0
 
10
 
! Отговори
шегичка преди 5 години
До бай ганюти сигурен ли си че е там някъде около теб, я виж пак
1
2
 
28
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
абе девойче чак толкова ли си закъсала с намирането на друг ерген?ние с моята досадница сме така от 15 години и вече не се забелязваме в къщи просто навик да живеем заедно