Зодиите, които не търпят "токсични" приятелства

Те не позволяват да ги използват
Обновена: 28 фев 2019 22:23 | 28 фев 2019 21:09, Иванка Гъркова
8
Зодиите, които не търпят "токсични" приятелства
Снимка: pexels.com

Казват, че не няма как да изберем семейството си, но приятелите да. Те могат да ни помогнат в труден момент, да ни изслушат и бъдат наш съюзник в много отношения. Но има и такива, които по-скоро ни вредят с присъствието си.

Токсичните хора използват приятелството, за да осъществят целите и амбициите си. Те не се интересуват от другите, а действат само за себе си. Ако искаме да се чувстваме добре, трябва да се освободим от тяхното въздействие, но това не винаги е толкова лесно. Има хора, които се опитват да прекратят взаимоотношения с определени личности с месеци, но нямат резултат. Други пък дори не осъзнават, че се нуждаят от прочистване на кръга от приятели.

Има представители на някои зодии, които привличат като магнит такива токсични приятели и ги търпят твърде дълго време. Причината за това се корени до някъде и в техния характер, както и до възпитанието им.

Ето 5 зодии, кои лесно премахват токсичните хора от живота си:

Овен (21 март - 19 април)

Овните вярват, че не се нуждаят от много приятели, за да бъдат щастливи. Предпочитат да имат по-малко, но да са истински и да може да се разчита на тях. Друго нещо, което хората с тази зодия желаят, е да не бъдат наранявани от близките си - било то приятели или семейство. Както казват, те вървят с рогата напред. Само да усетят, че ги използват или мамят, прекратяват връзката на момента, без да дават обяснения. Пред тях разкаяния и молби за сдобряване не минават.

Вижте още за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
До Ъ преди 5 години
Това, което пишеш, звучи много добре.Само че аз имам една колежка от зодия "Лъв". Уж е професорска щерка, но хем е крадлива, хем е нагла и невъзпитана. В един момент се възхищава бурно на това, което си казал, защото е преценила, че е интересно като предложение и звучи ефектно. След малко чува, че някой шеф не одобрява казаното от теб и "Лъвицата" вече е твой най-върл противник, въпреки че не може да посочи аргументи за мнението си, не й стига акълът.Но може пък тази да е изключение.
2
0
 
3
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Ако човек зодия лъв не се държи приятелски с теб значи си го обидил и дори няма да ти обърне внимание ,а не да ти бъде токсичен приятел предател.Ако си ми приятен ще съм с теб ,ако не си няма да те отразя изобщо.Това е загуба на време.Ей така правят истинските лъвове като мен!Ако си искрен и честен с мен ,ще имаш верен другар до гроб!
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но последните трима могат да са крайно токсични като приятели. За първите две зодии не знам, нямам близки приятели сред тях.