Топ 5 на зодиите, които не могат без социални мрежи

Кои са те?
1 мар 2019 18:43, Ивета Иванова
6
Топ 5 на зодиите, които не могат без социални мрежи
Снимка: pexels

Социалните мрежи са част от живота на всички и вече запълват голяма част от ежедневието ни. Ето и зодиакалните знаци, които обаче са пристрастени към тези платформи, непрекъснато ги проверяват и прекарват много време онлайн.

Близнаци
 
Близнаците са социални и общителни по природа. Те са такива и в истинския живот, но са много активни и в социалните мрежи. Когато стават от сън сутрин, първото нещо, което правят, е да проверят Facebook и Instagram. Обичат да споделят политически пристрастия и да постват музика. Там подкрепят и хуманитарни каузи. Постоянно чатят и пишат много коментари.
 
Скорпион
 
Тези зодиакални знаци обичат да са информирани, затова следят внимателно социалните мрежи. В същото време самите те са потайни, не споделят много за собствения си живот. Но редовно скролват, за да знаят какво се случва около тях. Няма да разберете много за тях от техните профили, но те вече ще са разучили всичко за вас. Рядко коментират.
 
Лъв
 
Обичат да са под светлината на прожекторите. Зарибяват се по социалните мрежи, защото там пък успяват да станат център на внимание и да привлекат интерес. Постват най-впечатляващите селфита, снимки от екскурзии и магични моменти с любимите хора, снимки на интересни храни, както и на покупки, които са направили. Имат куп последователи и приятели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: социални мрежизодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стрелец съм и не използвам никаква социална мрежа. Ай сиктир!
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Hah lol, you made my day. А защо мацката е с бяла чаша, може на нея да пише нещо, примерно I support Medvedev
2
2
 
10
 
! Отговори
Майтап преди 5 години
Няма ли за какво по-смислено да пишете? Например как държавата и народа затъват все повече и повече в дългове и мизерия. И вие се водите за медия. Срамота.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни глупости!И престанете вече с тия зодии- оляхте се!