3 зодии, които искат отворени връзки

Ето кои са те
6 мар 2019 20:50, Ивета Иванова
3
3 зодии, които искат отворени връзки
Снимка: Pexels

 Някои зодиакални знаци не могат да са моногамни. Когато са по-млади, но и не само, те не могат да останат верни на един партньор, не знаят какво е сериозна връзка, искат постоянно да опитват нещо ново, просто не умеят да са лоялни. Не виждат как могат да прекарат живота си само с един човек и какъв е смисълът на сериозните и стабилни връзки. Ето кои зодии предпочитат да са в отворена връзка, за да могат да имат и други сексуални партньори.

Близнаци
 
Близнаците са отлични комуникатори, затова много добре умеят да изясняват нещата. Обясняват на половинката защо искат да са в отворена връзка, какви са предимствата на това и как това ще ги направи по-щастливи и доволни. Тези знаци успяват да поддържат отворена връзка, именно защото са искрени, комуникират и обясняват как стоят нещата. Те предпочитат да се забавляват. Въздушни знаци са, не са фенове на дълбоките и драматични връзки, искат нещо леко и разтоварващо. Обичат промените и лесно се адаптират, затова смяната на партньори не е проблем за тях. Не преживяват тежко раздели, защото не приемат нещата твърде сериозно. Лесно се отегчават, затова искат да имат няколко гаджета, да поддържат страстта.

Козирог
 
Проучване, проведено от "Open Minded" през 2016 г., показва, че Козирозите са зодиакалните знаци, които е най-вероятно да са в отворена връзка. По принцип са много сериозни и отговорни хора, затова това изглежда странно. Но тези знаци се отдават повече на работа, учене, преследване на цели и затова не влагат толкова енергия и усилия в любовните отношения. Те са мъдри и дисциплинирани земни знаци, и точно затова успяват да измислят правила за отворената връзка. Приемат, че на света съществуват и такива отношения, достатъчно емоционално узрели са за тях. Много са амбициозни, затова им харесва, че могат да очароват не само един партньор, а няколко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
анонимна преди 5 години
Това със зодиите в пълна глупост. Чудя се как може толкова много хора да им вярват.А пишман-астролозите си докарват добри пари от наивността им.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е вярно, аз съм Близнак и съм ревнив! Защо поставяте хората под общ знаменател ?