Какво е да обичаш някого от зодия Риби?

Вижте как да направите връзката си с него дълготрайна
15
 Какво е да обичаш някого от зодия Риби?
Снимка: istock

Представителите на зодия Риби – мечтатели, имащи способността да останат влюбени завинаги. Да се влюбиш може би не е толкова трудно, но да намериш специален човек в любовта и да успееш да го запазиш, изисква усилия. Ако в живота ви вече има такъв човек и е от зодия Риби, вижте как да направите връзката си с него дълготрайна.

Бъдете отворени в комуникацията си

Представителите на тази зодия никога не се колебаят да изразят как се чувстват. Комуникацията е изключително важна за тях, ето защо в любовта търсят партньор, който би бил отворен към техните проблеми и емоции. Бъдете готови не само да бъдете добър слушател, но и да споделяте вашите усещания. Рибите са известни със способността си да се настройват към чуждите емоции. Винаги са готови да помогнат на другите.

Понякога толкова затъват в чуждите проблеми, че забравят за собствените си. Тъй като нерядко се борят с проявяването на силните си емоции, те се нуждаят от партньор, който да ги насърчава да освободят мислите си, който е готов да ги изслуша.

Осигурете стабилност в отношенията

Рибите са спонтанни и вече би трябвало да сте го разбрали. Това на моменти може да се окаже малко натоварващо, защото настроенията им може да се променят във всеки един момент. Ако искате да запазите този партньор в живота си, ще се наложи да приемете неговата спонтанност, за да има баланс във взаимоотношенията ви. Създайте стабилна основа за двама ви и така ще плените сърцето му. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
6
 
0
 
! Отговори
Комар преди 5 години
Номер 12 е типична Риба и потвърждение на казаното!
11
6
 
2
 
! Отговори
Комар преди 5 години
Номер 2 не е прав: още по-зле са от това, което е написал!
10
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
номер 2 има страхотно точен коментар!
9
3
 
11
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Обичайте зодия "риби", но не забравяйте, че са много плизгави.
8
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аууу, колко светско! Храна за мързеливите и ограничени умове.
7
12
 
24
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Трябва да имаш сетива, за да си с жена Риби.
6
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До мимиВероятно си попаднала на изключението, което всяко правило има.
5
10
 
29
 
! Отговори
мими преди 5 години
Явно не познавате мъже от тази зодия Ще ви кажа личните си впечатления Точен , коректен , много отговорен , разкошен баща, раздава се в любовта , не е стиснат , обича приключенията , обича да пътува , обича музиката ,верен приятел Чудя се как в чуждите сайтове тази зодия винаги е описвана с положителни качества , а българските сайтове все ги изкарват някакви отнесени , което не е вярно Аз си харесвам и обичам моята акула
4
7
 
14
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Малоумно изказване от глуповат човечец!
3
46
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората зодия "Риби" са най - отврарителните!Могат всеки момент да забият нож в гърба! Меркантилни, лукави, изкусни лъжци. Всичко правят в свой интерес, дори и да помагат, чакат да им се върне. С една дума - OTВРАТ!
2
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
жените риби са страшни в леглото, много щури, емиционални, романтични, красиви... да да да... но са отвратителни ***, манипулативни, злобни, отмъстителни, желаят да контролират половинката си и правят ненужни драми и скандали, само за да става тяхното, не притежават никаква емоционална интелигентност... стават за едното чукане няколкто пъти най-много и тва е
1
20
 
11
 
! Отговори
Лично наблюдение преди 5 години
Единственият човек от тази зодия, когото познавам доста добре, има една отличителна черта. Той като че ли подсъзнателно се стреми цял живот да си остане дете.По-точно казано, иска му се вечно да си живее като 17-18-годишен, за когото се грижат и му прощават дребните щуротии, а той да се забавлява, да мързелува и да не носи отговорност за нищо. Иначе, по душа е добър, не е ***, не е и глупав.Но не знам защо все пренебрегва това, че животът му се изплъзва. Остана си нереализиран, а е висшист