Бяла манекенка смени расата си - учи чернокожите как да са красиви

Германката иска да покаже на света, че черното не е втора класа
10 мар 2019 21:00,
104
Бяла манекенка смени расата си - учи чернокожите как да са красиви
Снимка: Instagram

Бяла манекенка "смени расата си", за да дава сили на чернокожите жени и да ги учи как да са красиви, съобщи в. "Мирър". Целта на Мартина Биг е да покаже на света, че "черното не е втора класа".

Още по темата

Мартина Биг е родена в Германия. Тя си е направила няколко силни инжекции с меланин и така кожата й е потъмняла много. Мартина твърди, че чернокожите, с които се е запознала, искат да са нейни приятели и одобряват поведението й, пише БТА.

Отрицателните реакции не спират опитите на Мартина да се интегрира в черната общност. Тя е била седем седмици в Кения, за да изучи "племенната култура", и твърди, че старейшините са я молели да покаже на момичетата им как да обичат тъмната си кожа. Там са я нарекли на суахили Малайка Кубва. Мартина каза, че новото й име я прави "истинска африканка".

Мартина е бивша стюардеса. Тя си е правила редица козметични операции. Така се е сдобила с най-големия бюст в Европа срещу 50 000 британски лири.

Съпругът на Мартина - Михаел, не само я подкрепя, но се е подложил на същите инжекции с меланин. Тя се надява, че децата им "ще излязат чернокожи".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До :-)В западните общества в момента учат, че не само полът, но и расата е социална конструкция и въпрос на избор.--ти сега искаш да намразим запада и да хванем за Тръбата на Диктатора ли?
40
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мда, ама не. Същата работа като джендърите. Сложила меланин и айде - черна. Ама меланинът не прави нито хубавия бразилски г-ъ-з, нито хубавите латински ц-и-ц-и, нито убийствените N-гърски джуки, нито фината креолска талия. Та каква точно черна е? Опушена с изгоряло моторно масло европейска измита мутра. И кого ще учи на красота, че не разбрах? Наоми Кембъл, Имам? Щото те са коя категория? Трезвият разсъдък напусна чата.
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе стига сте ни занимавали с такива. Някакви от най-дълбокото дъно направят някоя безумна простотия и повечето медии по света я отразяват. Защо? Не разбирам.
38
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Красива е.
37
5
 
2
 
! Отговори
:-) преди 5 години
В западните общества в момента учат, че не само полът, но и расата е социална конструкция и въпрос на избор. Няма майтап! Франция ще премахва термина раса от нормативните си документи.
36
3
 
5
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
дали ефекта е постоянен?ако е временен то моеше само да използва мазило което всеки културист преди състезание използва за потъмняване мацката намерила ниша чрез която някак си да прави кинти. тук снимка там снимка,интервю,инстаграм това онова и за кво и е да работи,на никого лошо не прави и си изкарва кинти честноизка се смелост и дати стиска затакава силна промяна на личния външен вид . някои хора дори една татуировка не смеят от консерватизъм да си сложат
35
1
 
14
 
! Отговори
кораба-майка преди 5 години
В момента няма връзка с този номер.
34
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
интересен е факта, че :* черни /независимо от пола/ ше легнат с бял/а без да се замислят - шанс 90%* бяла жена малко трудно ше легне на че-рен, но не е изключено, да кажем 10-15% шанс* обаче бял мъж с черна, не само няма легне, ами няма и да го вдигне - шанс1-2%какъв е извода ?? м? бялото, особено в лицето на мъжката половина, НЕ иска да си затрие "семката", докато чер-ното е готово да го направи. защо? въпроса е риторичен!
33
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По всичко личи, че Баба Яга и Черен Петър имат извънбрачна дъщеря.
32
1
 
20
 
! Отговори
това чудовише преди 5 години
на снимката ли е "бяла манекенка" !?потресающо
31
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Германката иска да покаже на света, че черното не е втора класа"Като я гледам, тя вече и на 5-та класа не ми прилича... Аз толкова не мога да пия бе бате, тя мяза на треверса, която току що е поправяла фолксваген от дизелгейт!
30
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Съпругът на Мартина - Михаел, не само я подкрепя, но се е подложил на същите инжекции с меланин. Тя се надява, че децата им "ще излязат чернокожи"."Според мене трябва да им забранят деца и да ги вкарат в психиатрията.
29
1
 
27
 
! Отговори
фрийк шоу преди 5 години
"Мартина Биг е родена в Германия."Даа, това обяснява всичко. Остана само да приеме исляма, за да покаже, че не е второ качество религия и е готова.
28
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германката иска да покаже на света, че черното не е втора класа--отчаяно Капитала има нужда от нови "гладни" и "жадни" за консумация и Лихва "роби"!все повече е видно!пп. германците по принцип имат някакъв отколешен афинитет към черните, което говори за някаква природна извратеностоще навремето дитер болен си ходеше само с черни вокалистки
27
1
 
28
 
! Отговори
тон преди 5 години
Гнусно,отвратително ,прилича на крава и е за психиатър
26
2
 
13
 
! Отговори
nina преди 5 години
Ами освен да бъде наречена новата подгрупа характеристики на разстройството на личността и маниакалното обсебване с името на това ненормално семейство,друго какво може да се каже,да не ги среща човек нито денем,нито нощем..
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
откАчена ханку братова работа..няма как чер-ното и да смени боята на косата, няма как да смени цвета, и физионимятаабе защо се опитвате пипате в природата ве, откачалници - черното си е чер-но, бялата си е бяло.един може да харесва едните, друг - другите, но защо се опитване харесващите едвното, да харесат другото и обратно. НЯМА как да стане - различни са!
24
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И защо си е сменила расата? Някои трансове си сменят "пола" само по приказки как се били чувствали. Тя като се чувства черна, защо се е и боядисала? Десеторните стандарти и откровената полит-шизофрения крещят направо.
23
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слободията ще погуби този свят...
22
1
 
24
 
! Отговори
БЛЯК преди 5 години
Света ПОЛУДЯ!!!!!!!!!!!!