Тези 3 зодии се влюбват още на първа среща

Рибите се влюбват с лекота
12 мар 2019 09:40, Михаела Лазарова
9
Тези 3 зодии  се влюбват още на първа среща
Снимка: Istock

Първата среща винаги е от значение за старта на една връзка. Тя е като първото впечатление – солидно, определящо и трудно за промяна, особено ако е негативно. Когато срещнем някого за първи път от енергията му и преживяването, което сме имали заедно, си съставяме мнение, което впоследствие или отхвърляме, или си потвърждаваме. Не всеки може да почувства искрата още на първата среща. На много хора им е нужно повече време да опознаят човека, с когото излизат, докато се появят пеперуди в корема.

За някои зодии обаче това се случва именно в този първи момент от зараждащата се любов. Кои са трите най-влюбчиви зодиакални знака?

Риби

Рибите са изключително интуитивна зодия. Когато решат да се срещат с някого, те вече са добили своите първи впечатления и неслучайно са се съгласили на среща. Рибите могат лесно да усетят вибрациите на човека, с когото са излезли и моментално да решат дали имат бъдеще заедно или не. Тази зодия има приемаща природа, която обаче може да изиграе лоша шега, защото Рибите имат склонност да живеят във фантазиите си и да ги проектират в живия живот.

Често се заблуждават още в началото на връзката, което пречи на щастието им в бъдеще. Рибите имат склонността да се влюбят бързо, а след това да виждат несъответствията с партньора си, да се стремят да запазят връзката си, защото вече са прекалено влюбени, за да направят крачка към раздяла.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
8
 
7
 
! Отговори
Дева преди 5 години
Аз се вкюбвам след 1то топване на чушката.
4
7
 
3
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Как да не напиша нещо публикувано от моята лазарка
3
7
 
6
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
С правилната стръв и точната плувка ,няма риба която да не клъвне!
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупости. Риба съм и цял живот така и не можах да се влюбя. Чак се дразня от себе си като гледам приятелките ми как се влюбват всеки ден.
1
5
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
- Пфу, леки зодии...