Дева, Козирог, Телец... Кои зодии защитават мнението си?

Знаците, които не падат по гръб
16 мар 2019 10:28, Ивета Иванова
9
Дева, Козирог, Телец... Кои зодии защитават мнението си?
Снимка: Pexels

Някои хора не биха се спряли без нищо, за да докажат, че са прави и да защитят мнението си. Те са решителни, държат на своето и биха ви убеждавали с часове защо мислят по начина, по който мислят. Влагат много от енергията си в това и си служат с аргументи. Ето и кои са те.

Дева
 
На Девите много им харесва да са най-умния човек в стаята. Затова опитват да заслужат такова признание. Когато твърдят нещо и са убедени в правотата си, имайте предвид, че дълго са правили проучвания, проверки и знаят много факти. Когато някой ги предизвика, не биха премълчали, за да избегнат конфликта, а ще се защитят и ще докажат защо са прави.
 
Телец
 
Телците са в стихията си в такива ситуации! Може да пробвате да спорите с тях, но ще е напразно - те си знаят своето, ще се защитават до последно, ще ви оборят. Нямат никакво намерение да правят компромис. Инати са и ще стане напрегнато, когато започват да обясняват защо мислят така. Ще отделят много време, но няма да ви оставят, докато не се съгласите с тях.
 
Козирог
 
И те са инатливи, но и много мразят да изглеждат като глупаци, затова никога не биха го позволили. Ако е необходимо, ще вложат цялата си енергия в спечелването на спор и в показване на това защо тяхната теория е вярната. Трябва винаги да са прави, иначе все едно сами губят уважение към себе си. Фокусирани са и постигат целите си.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: астрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Козирог преди 5 години
То не може да спорите с радиото...
5
2
 
2
 
! Отговори
до 4 преди 5 години
Със старшина не се спори.
4
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Девата няма знания, зубри, копира, завистлива, крои планове как да пречи на другите. Подмолна и подла.Мрази другите и за това, че са по-млади.Девата е на принципа - "за лудо работи, за лудо не стой" - бъхти се безмозъчно, не се опитва да си организира работата, после натрупва данни, пред които мига.Телецът е завистлива и пресметлимва зодия, смята, че е върха, а другите - смет. Хапе и уязвява.Козирогът или не изказва мнение , или се съгласява и ври отвътре. Има голям инат.
3
13
 
5
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Аз съм зодия Тигър и не ми дреме :)))
2
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забравихте зодия Тарант
1
14
 
12
 
! Отговори
ТелЕто преди 5 години
Който не мисли като мен има проблеми със себе си