Знаци, които подсказват дали той е подходящ за вас

Дали се грижи за вашия комфорт
16 мар 2019 21:46, Михаела Лазарова
11
Знаци, които подсказват дали той е подходящ за вас
Снимка: Istock

Да намериш надежден партньор в любовта, оказва се е трудна задача, особено за жените. Среща след среща, разочарование след разочарование... Понякога любовта ни заслепява и не можем да видим ясните знаци, които ни подсказват, че той не е подходящ за наш партньор. Когато се колебаете, винаги следете за тези 3 ясни знака. Те рядко ще ви подведат.

Той трябва да бъде любезен и добър човек

Добротата е знак, който подсказва на всеки от нас, че можем да се доверим на този човек. Когато сме влюбени, това е не по-малко важно като черта на характера, която искаме да открием в другия. Добротата рядко може да бъде фалшива, да бъде изиграна. Въпреки всичко, когато се запознавате с нов мъж, бъдете наблюдателни, дали неговата учтивост не е пренавита или нещата се случват съвсем естествено.

Като личности, които рядко демонстрират открито емоциите си, мъжете използват техниката 50 на 50 – да са достъпни и същевременно сдържани. Всичко това правят, за да предпазят себе си. Въпреки това с времето, ако искат да имат дългосрочни и сериозни взаимоотношения, те отварят сърцето си. В противен случай търсят само нещо краткотрайно.

Дали е грижовно настроен към вас

Обърнете внимание на това как той се грижи за себе си, дома си, колата си. След това следете за онези знаци, с които ще покаже и грижа към вас. Дали ви изпраща до дома, или ако се налага сама да се приберете, позвънявали ви, за да се убеди, че сте добре. Комуникира ли през деня с вас, за да чуе как сте, вашата безопасност приоритет ли е за него.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни глупости. С такова поведение ще ви мислят за луд или поне за неудачник. И въпрос: Какво печеля аз, ако ги правя всички тези неща и й се поставя роб, че да е щастлива. Пак ще й писне. Нито пък ще оцени нещо. Хората по природа са неблагодарни, тези пък от поколението след 1989година..... Не ги ли виждате? Какви чудесии пишете? Някво такова ви е приключило моментално. Е, всякакви има, но картинката като цяло е такава. Поставете й се роб и й слугувайте.... Да, бе! Пак ще й е скучно.
8
3
 
7
 
! Отговори
слънце преди 5 години
Комплексирани нарциси--НЕ!!!
7
4
 
7
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Ако се държа така ,ще и писне от мен бързо.По скоро трябва да си остроумен ,изобретателен ,да изненадва сам себе за да може да изненадва и жената до себе си, с чувство за хумор дори по пикантно но до определена граница ,да не станеш вулгарен и т.н. Абе накратко не е лесно да угодиш на жена!
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Търсят бабаити нормалните безработни и с малка заплата като в описаниято не докосват никога жена и емигрират дори и да са станали на стотина години
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гамените са за упражнение. Не за мъж.
4
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжките майки да прочетат написаното и да го имат предвид, когато възпитават безценните си синчета.
3
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДанниЗаблудил си се, Данни.Жената е програмирана да търси сигурност.Това, което ти описваш е по-скоро тийнейджърско поведение. реши ли да си търси приятел за сериозна връзка или съпруг, момичето се надява да срещне точно такъв, какъвто е описан в материала по-горе. Но не всяка има такъв късмет.
2
18
 
13
 
! Отговори
Данни преди 5 години
Глупости. Ако сте мъжа от описанието ще ви държи за слуга и банкомат. При първа възможност ще си легне с лошото момче, което не помни даже как се казва. Това е женска психология. Жената търси тръпката, неизвестността. Комфортът е точно обратното и води до нежелание за секс и безразличие от нейна страна. Е това, което ви пиша няма да го прочетете тук.
1
14
 
18
 
! Отговори
? преди 5 години
Че от кога жените си търсят добър човек за партньор ? До колкото съм забелязал намират това за слабост . Това е една от причините да се хващат с гамени и после да ядат пердах от тях и а крещят с пълна и гърло, че мъжете са ***.