Седмичен любовен хороскоп за 18 – 24 март

Ретроградният Меркурий ще ни напомни да внимаваме с думите
18 мар 2019 09:40, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 18 – 24 март
Снимка: Istock

Тази седмица ни очаква пълнолуние, което донякъде ще обърка любовния ни живот. Също така, ретроградният Меркурий ще продължава да ни напомня да внимаваме с думите. Повече вижте в любовния  хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Ако сте необвързани и на този етап ви се отдава възможност да пътувате, действайте! Възможно е да срещнете интересна личност. В случай че нямате планове за път, отдайте се на повече интересни моменти с приятели. Има шанс за нови интересни познанства, както и от задълбочаване на емоциите. Обвързаните Овни да обръщат повече внимание на половинката си.

Телец

Чувствеността ви ще бъде силна до четвъртък. След това може да има отдалечаване между вас и любимия човек. Не е изключено да се наложи да избирате между работата и любовта. Пълнолунието във вашия сектор на работата ще ви напомни, че има нещо в нея, което не търпи отлагане, а това ще отвлече вниманието ви от любовта.

Близнаци

Заедно с пълнолунието във вашия сектор на романтиката, определено нещо ще се случи в любовния ви живот. Необвързаните близнаци ще почувстват липсата на любов. Не се затваряйте в себе си, а не забравяйте, че периодите без партньор са изключително ценни. Те ви позволяват да се превърнете в нещо по-добро, да преоткриете себе си. Не забравяйте, че вие привличате това, което излъчвате. В случай, че се срещате с някого, нещата може да се задълбочат.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари