Хейли и Джъстин ползват един... шампоан

Двойката се къпе с общ продукт
19 мар 2019 17:15, Ивета Иванова
26
Хейли и Джъстин ползват един... шампоан
Снимка: Reuters

Хейли и Джъстин Бийбър се ожениха през септември миналата година и стават все по-близки. Моделът призна, че тя и съпругът ѝ използват един и същи шампоан. Но пък не се мажат с еднакви кремове за грижа на кожата. Това е така, защото овлажнителят на Хейли е създаден специално за нея - от нейна кръв.

"Мъжът ми и аз всъщност използваме един и същи шампоан под душа. Но определено не използваме едни и същи продукти за грижа на кожата. Аз се мажа с крем на др. Барбара Стърм, който е направен по специална формула, с моята кръв. Не мисля, че той би искал да се маже с нещо такова."
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За това са с еднакви въшки,ясно
15
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този текст е тотална лоботомия!
14
1
 
1
 
! Отговори
До коментиращите преди 5 години
Не е на Алек, ами на Стъвън Болдуин. Аааа маха!
13
2
 
4
 
! Отговори
До 12 Анонимен преди 5 години
До 14 .Ако ще и на Бил Гейтс да е дъщеря виж и снимките и виж,че е татуирана женица и не е с някой безработен български пич а с тоя с парите.Айде не я изкарвай свястна ясно е ,че не е .Бай ти *** може да си само ти за затвор за *** си.Безработният български пич да си хване безработна българска пичka да го видим тогава. Всеки да си знае гьолa. Никой обществен строй не толерира хора с две леви ръце и два леви крака, особено мъже, които на всичкото отгоре са и отвратителни неблагодарници.
12
7
 
5
 
! Отговори
Факт преди 5 години
До АнонименЕдин и същ вибратор ползват Роско и Деси Плевневи.Тия тука са млади и немат нужда!
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 14 .Ако ще и на Бил Гейтс да е дъщеря виж и снимките и виж,че е татуирана женица и не е с някой безработен български пич а с тоя с парите.Айде не я изкарвай свястна ясно е ,че не е .Бай ти *** може да си само ти за затвор за *** си.
10
1
 
6
 
! Отговори
нострадамус преди 5 години
Тая па Тая .Местя
9
6
 
7
 
! Отговори
До 2 Анонимен преди 5 години
Хейли не е татуирана женица, а е дъщеря на известния холивудски актьор Алек Болдуин, който е доста по-богат от този ***. Но Бай *** все пари са му в главата вземете накрая го запишете в Конституцията: на мъж е забранено да похарчи и една стотинка за жена. Същото да се инкриминира като престъпление със затвор доживот. Носете си иманетата и парите в грoба и се спрете вече.
8
2
 
12
 
! Отговори
Пенка преди 5 години
Аз пък ходих да хвърлям *** и да разходя кучето . Драснете и за мен два реда ..
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не е този от кожената бутилка? Не че нещо ама да питам.
6
2
 
13
 
! Отговори
?!?! преди 5 години
Интересно ми е, какава е причината и да се напише една такава статия...Айде, тя предполагам е копирана, та да перефразирам - да се публикува такова нещо?!? Честно, не го разбирам това с мало-умните новини...
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние използваме един и същи душ гел.
4
2
 
14
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
"Веро"...
3
2
 
15
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Колеги, забележете, че козметиката на Хейли е произведена от другарката Барбара Стръм. Или поне Иветчето твърди това. Съкращението за "доктор" е д-р, а за "другар" и производните му е др.От друга страна NASDAQ реагира светкавично и на тази световно значима новина, като се покачи с 5%.
2
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една татуирана женица се хванала с един татуиран *** заради това,че е известен и ,че има бая пари сега разбрахме и шампоана какъв им е браво.
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква "значима" новина за цялото човечество.....