Ретрограден Меркурий: Как леко да преминем през него?

Как да се справим с тази фаза?
20 мар 2019 20:37, Екип на Tialoto.bg
6
 Ретрограден Меркурий: Как леко да преминем през него?
Снимка: Pixabay

Усещате се по-нервни от обикновено? Нищо не върви както трябва? Сякаш светът се е обърнал с главата надолу? Лесно си загубвате нещата и имате трудности в комуникацията? Спокойно, не полудявате.

Най-вероятно отново е дошъл този "прекрасен" период в годината, когато Меркурий става ретрограден или както ние обичаме да го наричаме – ретроГАДЕН.

В момента сме в първия ретрограден Меркурий за 2019, който ще приключи на 28 Март.

За съжаление, дотогава има още доста време, затова споделяме няколко начина, с които да преживеем този период малко по-лесно.

Приемете го

Ако се борите срещу себе си през този период, всичко става много по-сложно. Пуснете се по течението и осъзнайте, че положението е само временно. Приемете, че нямате контрол върху всичко и дори и да се получават грешки, това не е краят на света.

Време за размисъл, не за действие

Специалисти казват, че ретроградният Меркурий е време за размисъл и себеопознаване. Върнете се няколко крачки назад, размислете върху изминалите си действия, помислете какви промени можете да направите в живота си. Но, недейте да действате. Сега не е периодът за започване на нови начинания, големи промени и важни решения. Не е подходящо време за сключване на брак или подписване на договори. Сега е период, перфектен за осъзнаване. Също така през този период е много възможно да си мислите, че искате нещо, но след това да си смените мнението. Помислете върху живота си, но задължително изчакайте с важните действия.

Вижте още за ретроградния Меркурий в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз се крия от този зловещ Меркурий в клозета.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той баш пред Брекзита се случил! Но на 29.03 всичко си е наред и те ще си излезат спокойно и без нерви.
2
3
 
6
 
! Отговори
Хахахахахаха преди 5 години
Небето ви тежи??? Звездите ви се мръщят??? Искате да знаете как да преминете леко през ретроградния Меркурий???Много е лесно - престанете да вярвате в глyпocти!!!!!!!!!!!!!!!
1
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лесно ще преминете, като спрете да вярвате в глупости.