Не мафията "пратила" 6 курушума на боса Франко Бой, а болен от любов

24-годишният Антъни Комело бил влюбен в племеницата на боса
21 мар 2019 21:12, Нели Христова
15
Не мафията "пратила" 6 курушума на боса Франко Бой, а болен от любов
SplashNews.com

Първото мафиотско убийство в Ню Йорк от 35 години насам може дори да не е свързано със самата мафия. Франческо Кали, познат като Франко бой, бе застрелян с шест куршума пред дома си преди седмица, а нападателят му решил да се увери, че си е свършил работата, като го прегазил с пикапа си.

Още по темата

Убийството на боса на клана Гамбино предизвика страх у американците от възможността да се зададе нова мафиотска война. Всички чакаха кога подчинените на Франко бой ще отвърнат на удара на някоя от останалите пет мафиотски фамилии.

Но мястото на престъплението е пълно с отпечатъци и скоро полицията задържа своя заподозрян – 24-годишният Антъни Комело, който засега се твърди, че няма нищо общо с мафията. Но пък бил влюбен в племенницата на Франческо Кали. Подобно на Ромео и Жулиета, любовта между тях явно била забранена, а пречката трябвало да бъде отстранена.

Веднага след убийството експерти от ФБР заявиха, че престъплението не изглежда като поръчано от мафията. От край време, според клановете, е проява на лош вкус, ако убиеш противника си пред дома му. А много хора твърдят, че мафията въобще не съществува, твърдение, което погребението на Франческо Кали доказа, че е невярно.

Сякаш извадени от "Кръстника“, роднините и приятелите на боса на Гамбино се събраха около лъскавия му ковчег, облечени в стилни черни костюми, потънали в пълна тишина. Всеки един от тях остави по една бяла роза пред мраморната крипта, в която бе положено тялото на Франческо. На излизане журналист на Times се опитал да поговори с тях, но бил изгонен с думите: "Разкарай се, преди да сме ти пръснали мозъка.“

А на няколко метра от там, на улицата били паркирани няколко коли на ФБР, които наблюдавали сцената от далеч. По този начин те искали да разберат, кои са все още активните мафиоти и кой най-вероятно ще заеме мястото на Франческо като бос на Гамбино.

Колкото до момчето, което за нещастие се е замесило с тази фамилия, според охранителите на затвора Комело вече е "маркиран“ от последователите на клана. И ако те не се "погрижат за него в затвора“, то ще го направят извън него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Зимбабвето преди 5 години
Не съм СТАР не може да съм стар, преди 5-6 години пускаха Вавилон5, 90-те са на няколко години растояние и абе много ще е тъпо ако съм стар, така че не съм. моето поколение не е от тези дето остаряват ние сме изключение
9
0
 
1
 
! Отговори
Зимбабвето преди 5 години
"как е, който го е гледал, чувства ли се стар :D"ААаааааааааааааааааааааа
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До *** до следващияДецата му често не прибират нищо, защото го няма тате, да тъпче подкупи към полиция, съд и местни политици, нито аверите на тати, да пазят от я конкуренти, я от предишните собственици на имотите.Честно казанао, ако до 30 години не са в затвора или не са ги гръмнали, направо са щастливи ...
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АловКакво значение имаа след това. Важното е сега, днес, на момнета ;)
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Убийството на боса на клана Гамбино предизвика страх у американците от възможността да се зададе нова мафиотска война."По-скоро надежда, че ще направят нов сериал като Семейство Сопрано. Все пак, от началото на първия минаха вече 22 години (как е, който го е гледал, чувства ли се стра :D).Но мафият им няма нищо общо с предишната, защото правителството им е 10 пъти по-страшно от Дон Корлеон, Пол Готи, Гамбино, мамбино и всичките останал взети заедно.
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До *** до Аловпроклети са кървавите пари.нито един наследник на мафиот не е прокопсал.като умреш ще разбереш колко много Бог мрази злото и алчността.Трапът с камъка отгоре е просто началото.
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Фашистки-внук......Хитлер е ходил да търси ссврух човекът в Индия и Непал.Виждал ли си как изглеждат тамошните "юбер хора"? Мини до кв.Факултета некой ден или Столипиново или Максуда да опресниш.Даже тия бг са по-чисти от ония в Индия поне не ядат плъхове и ако имат тоалетни в къщите си ги ползват а в Индия и Непал пускат бомбата-миризливка където сварят.
3
5
 
6
 
! Отговори
Фашистки-внук...... преди 5 години
Мосолини,...Е, създал- Фашизма,....А- Хитлер, нацизма........- Демек,....Черна- и- умна,....Не- е, арийка,.....
2
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
60 години най-богатата полиция в светът не може да хване някакъв мишок та накрая някакъв превъртял каубой дошъл с пикапът от ранчото и го застрелял с автоматичната си ловна пушка.Евала на ФБР холдинга. Какво могат да хванат?Крадци на захарни петлета и плюшени играчки?И да подслушват на порядъчните хора интернета и телефоните?Долнопробни чикибойци.
1
2
 
33
 
! Отговори
Алов преди 5 години
И да питам накрая за какво са му тези пари на мафиота, защо са му на Цвако 9 апартамента, всички сме там 1,8м под земята 2 на 1 това е, богати бедни, красиви, грозни това е живота. Но някои хора като се спомене за тях се казва еее какъв добър човек беше, а за други нищо. Трябва да се живее и да се мисли не само за себе си ,но и за околните.