Топ 4 зодии, които искат лично пространство

Кои мразят да им се месят в личния живот?
21 мар 2019 09:52, Ивета Иванова
6
Топ 4 зодии, които искат лично пространство
Снимка: Pixabay

Някои зодиакални знаци държат много да имат време само за себе си и личното им пространство да бъде уважавано. Те изключително много мразят някой да се меси в личния им живот, да коментира отношенията им и да се разпространяват клюки. Ето и кои са те.

Телец
 
Често се казва, че за Телците раят е вкусна храна, одеало и гледане на филм в леглото. Те са домошари  и се чувстват комфортно, когато са на своето място и могат да контролират нещата. Най-спокойно им е вкъщи, искат да останат за малко сами, да усетят хармонията. Палят ароматни свещи, пускат си любимата музика, релаксират във ваната и са щастливи, че имат възможност да се потопят в собствения си свят.
 
Скорпион
 
Загадъчни зодии, които трудно се доверяват и рядко говорят за себе си. Обикновено научават тайните на другите около тях, но самите те с много мъка доверяват своите. Трябва да сте спечелили доверието им, за да стане това. След ден, в който са се видели с много хора или са били на претъпкани места, имат нужда да останат сами в своя свят и да си починат. Там те са себе си, не трябва да внимават какво и на кого споделят. А и творят, когато останат сами.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 3 преди 5 години
Много точно казано. Аз съм Водолей и ненвиждам някой да ми дава акъл без да съм го искал !
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Водолей най - голямата може би грешка, която можеш да направиш в отношенията е да си вреш носа в неговите работи и да му даваш съвети. Почти можеш да си сигурен, че след такава намеса си покойник за него.
2
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За телеца и козирога не съм съгласен, все пак козата и *** са стадни животни.
1
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак не познахте. Точно тия двете не са- те са лепкави като дъвка и досадни като конски мухи.