За жени: Грим според зодията

Какво ни отива според деня на раждане?
23 мар 2019 12:36, Ивета Иванова
4
За жени: Грим според зодията
Снимка: pexels

Гримирането е любим ритуал на много момичета. Едни прекарват часове пред огледалото и слагат много различни видове козметика, други се приготвят по-бързо, но все пак имат любим грим и не пропускат да сложат поне гланц или спирала. Ето кои са любимите гримове на различните зодии.

Овен - Спирала
 
Постоянно са заети и бързат, затова не губят много време пред огледалото, но винаги отделят няколко минути за любимата спирала за очи. Не излизат без спирала, за тях тя прави погледа магичен. Имат няколко шишенца в чантата.
 
Телец - Червило
 
Много смели и уверени дами. Традиционалисти са по отношение на гримовете. Залагат на доброто, старо, но винаги актуално червило, когато излизат. Имат огромна колекция червила с различни цветове.
 
Близнаци - Хайлайтър
 
Те са забавни, игриви, закачливи, весели. Искат да блестят и да са лъчезарни, затова залагат на блестящ хайлайтър върху бузите. Така изглеждат още по-сияйни, пакостливи и жизнерадостни.
 
Рак - Руж
 
Много сладки и симпатични - такива са Раците в очите на останалите. Когато нанесат руж изглеждат още по-сладки, мили и невинни, напомнят за малки принцеси. Имат колекция с различни нюанси руж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: астрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм зодия риби и никак, ама никак не харесвам брокат, а и не ми отива. Камо ли пеперудки и сърчица, но като гледам къде е публикуван остатъка от статията (teenproblem) ми става ясно кой е таргета и кого облъчвате с простотии.