3 знака, че сте обсебени от гаджето си

Отказвате ли се от задължения и уговорки?
Обновена: 24 мар 2019 23:02 | 24 мар 2019 22:43, Ивета Иванова
3
3 знака, че сте обсебени от гаджето си
Снимка: pexels

Новите връзки винаги са вълнуващи. Има тръпка, постоянно искате да сте с новия любим, не може да се отделите един от друг. Но има разлика между това да си влюбен, да си силно привлечен от някого и да си като обсебен от него.  Ако наистина сте като залепени за партньора, говорите само за връзката и мислите само за него, това може да не е здравословно. Ето и кое ви издава.

 
1. Отказвате се от задължения и уговорки
 
Пропускате училище, лекции, работа, за да прекарате повече време с новия човек. Ако се случи 1-2 пъти в рамките на няколко месеца, може да не е такъв проблем, но ако го правите всяка седмица или всеки месец, значи наистина сте обсебени. Не може напълно да изоставите живота си заради половинката. А и постъпвате некоректно, ако в последния момент казвате, че няма да може да изпълните някоя уговорка и да сте на определено място, само защото гаджето ви е писало да се видите. Трябва и то да се съобразява с графика ви.
 
2. Нямате време за хобито си
 
Не трябва да посвещавате цялото си време само на един човек и да се отказвате от всичко важно за вас. Хубаво е да ви е грижа за някого, но помнете, че вие и вашите интереси са не по-малко важни. Ако сте изоставили четенето, ходенето на театър или кино, рисуването, свиренето на китара, танците, ученето на нов език, ходенето на спорт или някое друго хоби, това ще ви изиграе лоша шега. Би следвало да може да правите нещата, които обичате заедно с любимия и той да ви подкрепя в начинанията ви. Не е логично напълно да променяте начина си на живот, когато се появи нова тръпка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: астрологиягадже
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари