Владимир Каролев се похвали: Станах дядо!

Внезапно починалата Весела Тотева не дочака внучката си
Обновена: 25 мар 2019 11:21 | 25 мар 2019 10:52, Александър Попов
30
Владимир Каролев се похвали: Станах дядо!
Снимка: Булфото, архив

Владимир Каролев стана дядо за първи път, като лично той се похвали с благата вест. Финансистът съобщи новината във Facebook, като щастливото събитие е било на 21 март..

"На 21 март в 22.59 GMT се роди Изабела Каролева. Моята внучка! Мега супер щастлив съм. Благодаря ви, Валентина Каролева и Александър Каролев", написа той.

Александър, синът на Владимир Каролев, е женен за дъщерята на Весела Тотева. Известната журналистка почина внезапно в началото на месец март по време на сутрешния си крос и така и не успя да види първото си внуче.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Прилича на неква баба...
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз не го харесвам особено, радва се човека, какво толкова, дано повече от вас доживеят този момент.
18
0
 
5
 
! Отговори
аххах преди 5 години
дайте му 1000 долара на този интригант
17
3
 
3
 
! Отговори
WTF преди 5 години
На кой му дреме? Честно - дали има някой освен неговите приятели,на който да му дреме дали този е станал дядо? Ще умра...
16
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както е казал класика фараон Тутантквунии първи и великия му ведир от българската мафия Цветано Цветани Големия Цвък не е важно дали си дедо важно е да не спиш с баби и да не се окаже че си спал с Винету.
15
4
 
13
 
! Отговори
Няма свобода преди 5 години
И на кой му дреме, какъв е станал този? Ако ще и баба да стане си е негова работа, но защо трябва да го четем това сякаш е някаква важна за българския народ новина. Нима само той е станал дядо днес? За другите хора станали дядовци и баби, защо не пишете? Това е дискриминация. Ама иначе да триете коментари можете. Имате и претенции до космоса, че тук в БГ имало свобода на словото. Да, ама не. Тук в БГ и особено в този сайт се трият коментари като за световно. Няма никаква свобода на словото.
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Auuuu, Carolev, seha vecher pri baba li ste si liagash?!
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много е странно - у нас първо електората ги избира с голямо настървение, а после ги плюе и почва да се радва на сериала - Измамените камили.
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя не се ли появяваше по партита с некакво младо 20 и нещо годишно?
11
1
 
21
 
! Отговори
Tangra преди 5 години
Кой крал крал, кой ... ....Това е положението, "големите" финанисти, всички са бъркали в кацата с меда, или "са използвали някои възможности". И да уредим някое хотелче покрай Разлог или ... апартаментче
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еми честито...
9
5
 
34
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 5 години
Браво , браво ...Хайде и подарък едно апартаменче с частен асансьор до Цецовия .И да не се скъпи , какво е за него едно милионче
8
4
 
4
 
! Отговори
НИК преди 5 години
До анонимна Съгласен съм с теб. Някак си ми идва в повече негативното. Като че ли умишлено се набива в очите ни. А съчетано с положителна новина. Не благодаря. Да има повече положителни новини, нека. :)
7
4
 
25
 
! Отговори
Да ни е жив и здрав преди 5 години
До все от елита !При този "елит" как мислиш се оцелява, а?? Само с дрога и повечко алкохол.Както преди време попитали търговски директор на едно наше прдприятие защо постоянно напива чужденците?А той: "Вие трезви ще купите ли тази продукция" ....
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Chestito i.... oste...oste...oste....! Be happy!
5
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да е лошо и да почерпи, освен да се хвали. Ако са му останали пари разбира се. От такива финансисти като него и Владислав Горанов, Методиев Борисов избяга чак в Брюксел.
4
5
 
9
 
! Отговори
анонимна преди 5 години
До НИКПо принцип да, но реално и раждането, и смъртта са част от живота и по същество не са нито положителни, нито отрицателни - просто факти, така е създаден светът. Останалото са наши възприятия. В някои култури дори смъртта се смята за нещо хубаво, а раждането - за лошо - един вид идваш на света да страдаш.
3
2
 
39
 
! Отговори
все от елита ! преди 5 години
може и да греша, но весела тотева не беше ли журналистката с хероиновата зависимост ? да си имаме елита !- на каролев - сватята, на валери симеонов - сина му.....да не говорим за баташов, чочо попйюорданов, иван ласкин - с алкохола им.......и други родни знайни и незнайни съставки на нашия ВИП-елит !...ама пък не спират да си споделят семейните радости - мария илиева родила, нищо,че я зарязали, деси слава родила, кали се развела 3 пъти....
2
3
 
19
 
! Отговори
НИК преди 5 години
За да бъде изцяло положителна статията, мисля че е напълно излишно да се добавя тема "смърт".
1
2
 
31
 
! Отговори
Като.. преди 5 години
като се окъпеш в народната любов и майка ще станеш.