Как привличаме любов с езика на тялото си?

Несъзнателно правим жестове, които подсказват какво се крие вътре в нас
27 мар 2019 23:00, Михаела Лазарова
6
Как привличаме любов с езика на тялото си?
Снимка: istock

Езикът на тялото е косвеният начин околните да разберат нашите мисли, намерения, цел на разговора, който водим. Несъзнателно правим жестове, които подсказват какво се крие вътре в нас. Когато харесваме човека, с когото говорим, езикът на тялото ни се променя под вътрешната диктовка на психиката.

Така езикът на тялото ни може да помогне да се сближим с хората, да привлечем обект на интимни желания от наша страна или да ни изиграе лоша шега, отблъсквайки околните. Всичко зависи от съзнателния контрол. След като узнаете кои жестове и елементи от езика на тялото привличат другите, ще можете да ги прилагате успешно в комуникацията си.

Зрителен контакт

Очите са прозорец към душата. Когато застанете пред някого и отворите този „прозорец“, той ще може да ви усети, да долови вълните на емоциите и нагласата ви. Директният зрителен контакт засвидетелства интерес и откритост в общуването. Ако харесвате някого и искате той също да ви хареса, гледайте го, докато говорите, без разбира се да се втренчвате в него.

Оставете врата си да се вижда свободно

Според thelist.com, специалисти по поведенческа психология смятат, че мъжете биват по-привлечени от жени, чиито вратове се виждат добре. Носенето на дрехи, които откриват шията, отмятането на косата помагат за активиране на хормони на щастието, които привличат.

Леки усмивки

Усмивката помага в общуването. Тя е свидетелство за предразположеност и приветливост. Усмихвайте се леко с ъгълчетата на устните си, докато водите приятен разговор или се смейте открито, когато ситуацията предполага това. Смехът е един от ключовете към успешна комуникация и сближаване.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До PanovПо-добре татуировката да е ББ, в краен случай може и ЦЦ.
2
1
 
8
 
! Отговори
Panov преди 5 години
Ааа, тия устни са демоде, трябва човка да си сложиш, и снимка у фейсбук на човката, на фона на *** зад теб, и успеха е 100% гарантиран. И си татуирай нещо на триъгълника, примерно ИС.
1
2
 
17
 
! Отговори
Племейтка преди 5 години
Като си направа патешки устни надградя балкона и си татуирам кръст и роза на врата.Е това означава че съм готова за любоф.Отвсекъде