Рут Колева: Легализирайте тревата, губим милиони!

Певицата с позиция по въпроса
27 мар 2019 15:15, Ивета Иванова
193
Рут Колева: Легализирайте тревата, губим милиони!
Снимка: Instagram

Рут Колева продължава да настоява за легализацията на марихуана в България.

Певицата смята, че страната ни губи милиони левове заради строгите закони и рестрикции и посочва, че България е сред малкото останали европейски страни, в които можеш да бъдеш задържан за притежание на канабис.

Ето какво написа звездата в Instagram: "Супер-растението. Един от най-големите дарове на майката природа. България е една от малкото европейски страни, в които все още можеш в затвора заради притежание на марихуана.
 
А високите нива на корупция са част от всекидневието, и никой от политиците не се притеснява да крие това.
 
Страната ни губи милиони заради отвратителните закони, които ограничават произвеждането на индустриален канабис по най-идиотските начини."
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
що не се съберат с жана бергендорф , поне да си пафкат в компания, и да си припяват, до като ги носи еуфорията ?
120
4
 
10
 
! Отговори
До канадец преди 5 години
А, случайно да си забелязал при вас следните 4 последствия?:1. Опити да се лицензират за продажба аквартални магазини до които имат достъп непълнолетни?2. Зачестили обири на цели партиди трева по пътя от производителя до магазина, както и обири на самите магазини?3. Завишение (до 45%) на автомобилните застраховки и нови клаузи в трудовите застраховки, касаещи отказ от претенции при доказана употреба на леки наркотици?4. Ръст на ПТП след януари 2019?
119
2
 
7
 
! Отговори
смях преди 5 години
Не искам и тук да е така.
118
8
 
10
 
! Отговори
Хххх преди 5 години
До 117Статистиката си е статистика.....рядко някой тревоман остава само на трева....ествествено ако може да си позволи по скъпи наркотици....това е факт..А и нормален работодател не наема някой който само тревата му е в главата...Дори и да се легализира всичко ще е под як контрол...данъци, регулации...Такива като теб си мислят ...ей веднага ще си направя една домашна плантация и ще продавам....узакони ли си ...ще има високи цени и яки регулации....
117
3
 
9
 
! Отговори
смях преди 5 години
До Victimized. Законът трябва да се спазва. Спорно е колко го спазвам аз. Когато купуваш нелегално марихуана, ти кво правиш ? Аз обаче пиян не карам. И пил не карам. И като видя пил да кара, просто го слагам в друга категория хора. И съм за да ги вкарват по затворите, да им взимат имуществото. Само че, когато леката дрога бъде приравнена към нещо естествено, то тогава пътя към тежките наркотици е една идея по близък. Може и да бъркам, но съм виждал повсеместната наркозависимот в Европа и не!
116
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 117Ами ако съм пробвал и избщо не ми харесало!!!Моляте ВИЖ СЕБЕ СИ В ОГЛЕДАЛОТО да видиш КАКВА РАЗВАЛИНА СИ И ХВАЛИШ ПРОПАДНАЛИТЕ САЩ. МОРАЛНО ДЕГРАДИРАЛИ СА, КАНАДА СЕ САМОЗАЛИЧИ. ХОРА ВИКАЛИ БИЛИ! КЛОУНИ ПРАВЕЩИ ЦИРК. НИЩО НЯМА ВЪВ ВАС. НИТО СЪВЕСТ, НИТО МОРАЛ И НИТО ЦЕННОСТИ.АЙНЩАЙН Е ПРАВ, ЧЕ ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ Е БЕЗКРАЙНА И ЩЕ СЕ ЗАТРИЕ РАСАТА ОТ ГЛУПОСТ!!!!
115
3
 
17
 
! Отговори
Хххх преди 5 години
Ъъъъъ *** Колева......във всяка една европейска страна ще бъдеш задържан за притежание на марихуана....дори и в либерална Холандия ако те хванат с повече от една доза.
114
2
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
В ГЛАВАТА И НЯМА НИЩО НА ТАЗИ И СИ И ЛИЧИ!ВСИЧКО ОТДАВНА Е УМРЯЛО И ОТ ТРЕВАТА :D
113
2
 
10
 
! Отговори
Кут Ролева преди 5 години
Драга Колева,Са обаче да не стане един ден като имаш дете да ревеш, че докато го кърмиш другите го опушват с треволяк. Избери си най-накрая кауза и си я кешаутвай колкото щещ.А, и наблюдавай внимателно застрахователите щот не са прости.25-40% увеличение на различни видове застраховки след легализация на марихуаната как ти звучи?Не губим милиони, ще загубим,....... освен ако разбира се, не правиш некое джойнвенчър-че за отглеждане и продажба на легализирана трева.
112
11
 
2
 
! Отговори
до 110/113 преди 5 години
Смешен си ти със злобата си. Смешен си с категоричното си мнение за нещо което дори нямаш смелост да пробваш и да прецениш сам. Но тук вече спирам. Форумните папагали са силни да повтарят чужди умозаключения. И да се пениш от злоба пак ще сме си по-добре от теб в живота, а и ти и подобните ти няма да сте вечни. След 20 години никой няма да ви помни глупостите а децата ви ще са легализирали леките наркотици в България и по света
111
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Легализацията добре. Ама като станат зависими и тревата започне да им е недостатъчна и минат на нещо по твърдо кво праим тогава. И кокаина и хероина ли ще го легализираме.Познавам хора които от много години пушат и накрая станаха наркомани. Минаха на бел прашец много от тях си заминаха на по 30 и 45 годишни. Добре ли е така. А.
110
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Легализирайте а!А кой ще пребърква и събира рушвети от учениците?Да не би да искате полицията да се занимава с каптагон? или амфети?или кока?Не съсипвайте най добрата хранилка! Много важно ,че и дилърите печелят.
109
7
 
7
 
! Отговори
Канадец преди 5 години
При нас е легализирана - даже правителството я продава (с бандерол). Не съм забелязал да съм се наркоманизирал след легализирането. Взех си веднъж да пробвам и това беше. Хубавото е че знам че мога да си взема легално - чувството че никой няма да те преследва с трева ми дава спокойствие на душата.
108
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Защитниците" най-много ви дразни факта ог Габриела. Там се видя поражението на Марихуана. Потроши сумати коли за 40К. После от ТРЕВА на Амфета и разби нос.ТАКА, ЧЕ ПРЕСТАНЕТЕ СМЕШНИСТЕ ОТСРАНИ!Пълен ЦИРК
107
7
 
5
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
"Забавно е как дрогите, оправдават пушенето на трева със злоупотребата с алкохол."Приятел, нищо не оправдавам, казвам, че е едно и също. Има ли закон за движение по пътищата, има. Еми като има спазвайте го. Има толкова много проучвания, които свързват наркозависимоста със социалния строй и със стреса. Наркотиците не правят зависими хората, безсмисления и напрегнат живот правят хората зависими от вещества които ги откъсват от реалността. Ако си ***, ще си *** и без да пушиш трева.
106
5
 
1
 
! Отговори
ЛЕГАЛИЗИРАЙТЕ... преди 5 години
Веднага националсоциализма и фашизма-умираме!!!
105
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука едни защитават, други против.Тези които защитават да ходят там където е легално и да видят защо другите са се превърнали против и мразят конова.Факт е че заради това светът ще се затрие от глупостта си.Прав е АЙНЩАЙН ама БАЛЪЦИТЕ КЪДЕТО ПУШАТ СИГУРНО СА *** НА ВРАТОРЪЗКИТЕ. "ПРЕУСПЕЛИ" БИЛ/БИЛИ. С ЛЪЖИ И КРАДЕНЕ СТЕ "ПРЕУСПЕЛИ" АМА ИДВА ИСТИНАТА И ВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ВИ ИМА
104
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 108Какви лечебни свойства... стига с тия мантри, че лекувало рак. Единствената такава употреба би била за облекчаване на мъките на терминално болни. Все едно да кажеш, че морфина лекува рак.
103
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единици са тези, които обърнаха внимание на лечебните свойства на този натурален продукт от природата. Но повечето се хванахте за това, че щели да ви избият по пътищата. Че вие и без трева се справяте повече от блестящо с тази задача. Липсата на ум и размисъл е най-големият ви враг, но няма как да го разберете хаха :)
102
2
 
7
 
! Отговори
Просто преди 5 години
Дори да съм в самозаблуда за адикцията си (не съм защото я признавам), не съм в самозаблуда че: си плащам данъците, имам сериозна професия в която само се издигам, говоря 3 езика, имам чудесно щастливо дете, и се справям сам в "***" без да се оплаквам. От алкохола се отказах преди 10г. по собствена преценка.Тези за които говориш "Друсалките" със или без наркотици щяха да са същите, само дето щяха да са пияници.