Рут Колева: Легализирайте тревата, губим милиони!

Певицата с позиция по въпроса
27 мар 2019 15:15, Ивета Иванова
193
Рут Колева: Легализирайте тревата, губим милиони!
Снимка: Instagram

Рут Колева продължава да настоява за легализацията на марихуана в България.

Певицата смята, че страната ни губи милиони левове заради строгите закони и рестрикции и посочва, че България е сред малкото останали европейски страни, в които можеш да бъдеш задържан за притежание на канабис.

Ето какво написа звездата в Instagram: "Супер-растението. Един от най-големите дарове на майката природа. България е една от малкото европейски страни, в които все още можеш в затвора заради притежание на марихуана.
 
А високите нива на корупция са част от всекидневието, и никой от политиците не се притеснява да крие това.
 
Страната ни губи милиони заради отвратителните закони, които ограничават произвеждането на индустриален канабис по най-идиотските начини."
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
9
 
10
 
! Отговори
нещастнико ! преди 5 години
До Victimizedако зависи от мен и хероина и всички синтетични отпадъци ще са легални - отпадъци като теб е по-добре да бъдат оставени да се самоубият колкото може по-бързотова което не искам е отпадъци като теб да ни обясняват колко готино е да се друсаш и колко е годино да си обратен - докато си стоите тохо по дупките и измирате без излишен шум аз нямам никакъв проблем с това !!!
80
8
 
5
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
"Тук работата е да се вдигне шум за да се направи реклама на конопа за да може после евреите да ви продават коноп масово така като ви тровеха с тютюн "И като е нелегална спря ли консумацията ве папагал, какво постигнахте вие ченгетата с тази борба с наркотиците, повече престъпност, много пари в джобовете на престъпниците като продават растение, което може да расте буквално навсякъде за 30 лв грама. Така със сигурност ще се справите с проблема. Повтаряме едно и също последните 30+ години....
79
9
 
14
 
! Отговори
Пушенето на коноп преди 5 години
води до затъпяване и дислексияконоп пушеха хамалите и строителите за да се ошеметят и да спрат да ги болят калцираните мускули и разядените от артрит стави
78
12
 
10
 
! Отговори
смях преди 5 години
Рут, талантлива певица си спор няма, но къде ти е акъла да искаш легализация на леки наркотици. Не схващап ли, че това е врата към дълбок кръг от ада. Колко са тия, които чат пат пушат, колко са тия които злоупотребяват и колко са тия, които минават на по твърда дрога. В тоя ред на мисли, винаги съм мислил пушенето за крайна форма на липса на себеуважение.
77
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тревата: забранете Рут!
76
7
 
11
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 5 години
ДНЕС ЩЕ ЗАГУБИ МИЛИОНИ В ЛЕВОВЕ УТРЕ ЩЕ ЗАГУБИ МИЛИОНИ БЪЛГАРИ
75
5
 
6
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Легализираите я че нарко бароните вече изкараха доволно пари и искат повече да не се занимават с това а държавата да си поеме вече създадените наркоманчета и да се оправа
74
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази коя е, та ще учи какво да правят.
73
4
 
7
 
! Отговори
Сороската пропаганда преди 5 години
ви мие мозъците !ако работата беше шросто да се легализика конопа можеха да го направят 1000 *** до сега тихомълком и зад гърба на хората - така като ни вкараха в еврото напримертук работата не е да се лигализира или не Тук работата е да се вдигне шум за да се направи реклама на конопа за да може после евреите да ви продават коноп масово така като ви тровеха с тютюн - помните ли колко реклами имаше на цигари, нямаше Холивудска карачка дето на де пушеше
72
3
 
10
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
"всички джендри, хомосексуалисти, лесбиики, наркомани, толерасти и пр. отпадъци да се унищожават знете ли колко пари губим за да се грижим и лекуваме тази *** !!!???"Губите пари като ги арестувате, съдите, затваряте в затвора. Легализирайте я и ги оставете сами да се издържат в рамките на пазарната икономика. Стига ревахте, при положение, че дори не сте го помисляли.
71
3
 
8
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
"ЕВРОПА Е ШИЗОВРЕНИЧНО БЪГНАЛА И ОБЪРНА РЕЗБАТА КАТО КЕКС Е МЕЖДУ ЕДИН И СЪЩИ ПОЛ!!!!!"Така като чета как пишеш и се изразяваш се съмнявам, че ти с много вред с главата. Аз пуша трева от 20 години, и не смятам, че трябва да приемаме бежанци, не споделям джендърската идеология и едното няма нищо общо с другото. Както алкохола може да те направи друг човек така и наркотиците могат. Но забраната и анатемата на наркотиците, не спира младежите да ги взимат неконтролируемо и не решава проблема.....
70
2
 
11
 
! Отговори
ananio преди 5 години
НДСВ криминализираха еднократната доза.Резултатите ги знаем , пишлигари в ареста за един джойнт.
69
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да, за медицински цели значи 100-200 грама и то може само доктор да ти го предпише
68
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мили Боже....щом като от чалгаджийски певачки ще взимаме акъл КАК ДА ЖИВЕЕМ................мале....мале................ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ!!!! Явно по-голямо човешко падение няма да има!!!
67
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе моме ти даваш ли си сметка колко напушени ще се качат на колите си и ще започне големио смех. Те сега карат напушени и кокаинирани какво остава да се легализира. Точно за 5 години ше се ипотрепат и жив човек нема да остане. Мисли *** моме господ глава ти е дал. Ама празна.
66
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз също съм за легализацията, но такава за медицински цели. Това изобщо не значи да си се пуши от всеки. Легализация точно като лекарствата със зелени рецепти. Това, че тя иска да се друса наволя е съвсем друг проблем
65
6
 
5
 
! Отговори
А аз искам преди 5 години
всички джендри, хомосексуалисти, лесбиики, наркомани, толерасти и пр. отпадъци да се унищожават знете ли колко пари губим за да се грижим и лекуваме тази *** !!!???
64
2
 
14
 
! Отговори
да преди 5 години
хората в чужбина не живеят добре, защото са легализирали наркотиците, а защото работятна Холандия високия стандарт не е благодарение на..тревата:)))))
63
3
 
4
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
"еврейските монополи на евреина Филип Мориц преди 80 години така пропагандираха и тютюна"Стига си повтарял глупости, дядо ми бог да го прости пушеше от 11 годишна възрас, умря от рак на 54, роден е 44-та година, пропагандата на Филип Мориц не го е достигнала тук, но тютюна в петричко който са гледали тогава си е бил популярен, както и конопа който са добавяли в тютюна за по весело. Такива забрани предполагат, че популацията е *** и не може да се самоконтролира.
62
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предлагам да се изнесе в Холандия, там има бол легализирана и да си живее там, да не се изказва неподготвена, деца има ли? Много знае - пълен егоист мислещ само за себе си.