Топ 3 зодии, които преследват бившите в социалните мрежи

Кои са те?
27 мар 2019 10:10, Ивета Иванова
9
Топ 3 зодии, които преследват бившите в социалните мрежи
Снимка: Pexels

Всеки от нас се е изкушавал да погледне профила на бившето гадже в някоя от социалните мрежи. Не е задължително това да е, защото има още останали чувства. Просто понякога любопитството надделява и се питаме как върви живота на старата ни тръпка и какво се случва с него. Ето и кои зодии редовно следят профилите на бившите във Facebook и Instagram.

Телец
 
Те са едни от най-любвеобилните, топли и мили зодиакални знаци. Но и се държат собственически с партньора, искат постоянно да са с него, понякога го задушават. Когато се влюбят, особено след ученическите години, искат това да е завинаги и да създадат дом. Когато това не се получи, Телците се отчайват. И не могат да оставят човека да си тръгне, самите те дълго преживяват раздялата. Продължават да следят бившия в мрежите, за да видят какво прави, дали не страда за тях, дали отново нямат шанс. А дори да го преживеят, искат да видят как се справя той и коя е новата му тръпка.
 
Рак
 
За предпазливите и недоверчиви Раци е изключително трудно да се доверят на някого. Особено, ако и преди са били наранявани. Затова, когато се открият напълно пред някого и го приемат за най-близкия, изключително тежко приемат раздяла и не могат да повярват, че това им се случва. Просто са много емоционални и чувствителни, раними и крехки. Щом са излезли от черупката си и са позволили на някой да ги опознае, стават много уязвими.
 
Разочаровани са и вместо да продължат напред, задълбават в ситуацията, разсъждават върху причините за раздяла. Побъркват се, питат къде са сбъркали, търсят отговори навсякъде, включително в социалните мрежи, като следят какво прави бившата половинка. Надяват се да се съберат с нея, търсят начини, дори започват да ходят на местата, на които се тагва предшния партньор и да харесват нещата, които той харесва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Za vas gluposti za drugi ne e vapros MA gledna tocka ?
5
4
 
5
 
! Отговори
Telez преди 5 години
Gluposti!
4
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Vsicko e vazmojno stiga dvoikata koyato e razdelena da proyavi loyalnost cesnost i da se obstuva vseki problem moje da bade razresen stiga te da go jelayat silno
3
2
 
12
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Това не е въпрос на зодия а на психично здраве
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За вторите-абсолютна истина!
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Телците никога не преледват никого.Краят е край.