6 знака, че сте срещнали любов от минал живот

Вярвате ли в прераждането?
28 мар 2019 19:23, Михаела Лазарова
6
6 знака, че сте срещнали любов от минал живот
Снимка: Istock

Вярвате ли в предишните животи? Независимо дали отговорът ви е положителен или не, ще се съгласите, че в живота си срещаме любовни партньори, с които имаме необяснима космическа връзка. Вижте няколко сигурни знака, че вече сте срещали любов от минал живот.

Чувствате се така, сякаш може да споделите с този човек всичко

Един от първите признаци, че човекът срещу вас е любов от минал живот, е че скоро след като сте го срещнали, вие ще се чувствате достатъчно комфортно да споделяте всичко. От най-големите ви страхове до най-големите си постижения, любимите си детски спомени. Няма да има тема, за която да се чувствате неудобно да обсъдите, също така ще се чувствате разбрани и приети.

Изпитвате силни емоции

Второто, което ще усетите с тази личност, която може би е ваша минала любов, са емоциите. Силни, променящи се, но не непременно тъжни, сърцераздирателни, депресиращи. Възможно е усещането в компанията на този човек да е за силно вълнение, изненада, спокойствие или еуфорична радост. Усещане, че не искате да загубите този човек от живота си.

Чувствате се себе си

Има два типа хора, които срещаме. Едните ни помагат да изградим себе си, насърчават и подкрепят нашите усилия. Но има и такива, които винаги ще се стремят да ни откъснат от мечтите ни, да провалят плановете ни. По какво да познаете, че сте срещнали любов от минал живот? Той/тя ще ви подкрепя, ще се чувствате повече себе си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Темата е много всеобхватна и е съвсем реална.Това,че нещо не е доказано изцяло от науката не значи ,че не е истина.
5
1
 
1
 
! Отговори
65 преди 5 години
Много постна статия,да не кажа *** и безмисленна.Типично стил Лазарова.Ама на й ея не и пречи да пише простотии с хубави заглавия.Това да живееш в любов и хармония е голямо изпитание.Но любов от предишен живот?Да имаш да вземаш,Лазарова ,не е това дето си писала.Вземи се скрии
4
11
 
5
 
! Отговори
Пак съм аз преди 5 години
С други думи трещите се здраво,толкова ви е добре, чезабравяш колко време се трещите. Пърдите един пред друг. Не ви е тъпо да гледате *** сериали заедно,ядете една и съща загоряла манджа и не се карате за това...
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе вие съвсем изтрещяхте.
2
4
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
А усетиш ли го дебелия отзад да зтаете е любов от тоя живот
1
2
 
10
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Не ми требват энаци, эа да срещна мoдepaтopaаааа....Пoл Нaйдeнoв