Джулия Робъртс либерална, не наказва децата си

Актрисата разкри методите си на възпитание
Обновена: 28 мар 2019 13:41 | 28 мар 2019 13:22, Ивета Иванова
5
Джулия Робъртс либерална, не наказва децата си
Снимка: Reuters

Джулия Робъртс призна, че опитва да не избухва и не наказва децата си. Тя има 14-годишни близнаци - Хейзъл и  Финиъс, както и 11-годишен син - Хенри.

Актрисата посочи, че е стриктен родител, който смята, че децата трябва да познават някакви граници, но рядко избухва като майка.

"Женена съм от почти 17 години. Голяма късметлийка съм, че се омъжих за мъжа на живота ми и имаме три прекрасни деца. Стриктна майка съм. Не избухвам, но мисля, че е важно децата да познават границите, и да се чувстват в безопасност в тези граници.
 
Но ако нещо се случи, аз не ги наказвам. Предпочитам да водя разговори с тях. Мисля, че сериозната ми физиономия е достатъчно наказание", коментира звездата от "Хубава жена".
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
4
 
! Отговори
Спилбърг преди 5 години
Последният и филм-Ben is back e супер як!!!
3
11
 
8
 
! Отговори
зъби преди 5 години
А усмивката от снимката малко наказание ли е?
2
7
 
6
 
! Отговори
Гледала децата... преди 5 години
...си със "сериозна физиономия" след тяхна простъпка? Отвратително, надявам се подобно недопустимо насилническо родителско поведение в най-скоро време да се криминализира и серизоно гледащите родители масово да бъдат пратени по затворите!
1
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нагледен "пример" за родител, който не възпитава децата си. В училище могат да правят каквото си искат защото са СИЛНО МОЙ ЧОВЕК...